Informuojame, kad šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspausdami mygtuką Sutinku Jūs sutinkate su slapukų naudojimu. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti privatumo ir slapukų politikoje.
Naujiena AZZURRO profesionali kosmetologinė kėdė - gultas 563S, baltos spalvos

 

AZZURRO profesionali kosmetologinė kėdė - gultas 563S, baltos spalvos 

Minimalizmas ir funkcionalumas

Grožio kėdė Azzurro 563 – tai praktiška įranga, kuri pagerina darbo efektyvumą specializuotuose salonuose, įskaitant grožio, masažo ir tatuiruočių salonus. Įranga puikiai tiks žmonėms, ieškantiems paprastų ir funkcionalių kosmetinių baldų.

Praktiški sprendimai patogiam darbui

Galvos atramos skylė , paslėpta po tinkamai profiliuota pagalve, todėl kėdė puikiai tinka tiek veido, tiek kūno procedūroms. Stabilūs porankiai suteikia vartotojui tinkamą atramą . Šie elementai, padalinti per pusę, yra judantys, todėl puikiai priglunda keičiant atlošo padėtį , be to, juos galima lengvai nuimti, todėl sėdynėje lengviau užimti vietą.

Rankinis pasvirimo kampų reguliavimas

Kojų atramos ir atlošo kampai reguliuojami specialiu mechanizmu . Naudodami rankines svirtis galite laisvai reguliuoti kėdės padėtį. Tai leidžia optimaliai nustatyti individualius poreikius , tinkamai ir patogiai atlikti procedūras ir užtikrinti didelį naudojimo komfortą. Fotelis gali būti išlankstomas į sofos padėtį , ilgesnis nei 2 m, o tai žymiai padidina jo funkcionalumą, o kartu su galvos atramos anga suteikia laisvę atlikti veido ir kūno procedūras .

Ergonomika ir naudojimo patogumas

Kėdės pagrindas yra pastovaus aukščio , todėl sėdynė yra pastoviame lygyje, o tai turėtų užtikrinti patogumą naudojimo metu. Tvirtas metalinis juodų atspalvių rėmas užtikrina reikiamą stabilumą naudojimo metu . Galvos atrama pailgėja maždaug 15 cm ir puikiai palaiko galvą , nepaisant kliento ūgio. Tai leidžia laisvai atlikti įvairias procedūras, įskaitant kosmetologiją, fizioterapiją ir tatuiruotes.

Kojų atrama idealiai tinka podologams

Kėdė puikiai pritaikyta podiatrinėms procedūroms – padalinta pėdų atrama palengvina patogų paslaugų atlikimą, leidžia savarankiškai nustatyti kojų padėtį . Kampai, kuriais yra jos dalys, reguliuojami rankiniu būdu. Taip pat galima reguliuoti kojų atramos išplėtimąVisos šios savybės užtikrina aukštą naudojimo komfortą .

Paprastas dizainas

Fotelis užpildytas porolonu ir aptrauktas juodų atspalvių dirbtine oda. Dėl tokios medžiagos naudojimo įranga yra patogi naudoti, atspari drėgmei ir lengvai valoma . Tinkamai profiliuoti apvadai suteikia sėdynei ergonomišką formą. Paprastas dizainas ir klasikinės spalvos leidžia lengvai priderinti prie bet kokio interjero.

 

Tikslūs matmenys pateikti nuotraukoje.
Į komplektą įeina: sėdynė su atlošu ir kojų atrama, porankių komplektas, pagalvėlė skylei, pagrindo elementai.

Duomenys:
Pagrindinė spalva: balti atspalviai
Apmušalų spalva: balti atspalviai
Apmušalų medžiaga: sintetinė oda
Sėdynės aukštis: 73 cm
Ilgis visiškai išskleidus: 204 cm

Naujiems klientams bei visiems fiziniams asmenims taikomos išankstinio mokėjimo sąlygos. Juridiniai asmenys moka pagal iš anksto aptartas sąlygas.
 

Užsakytas prekes Lietuvos ribose pristatome Lietuvoje veikiančios LP Express, DPD kurjerių pagalba, kaina yra nurodoma perkant mūsų interneto parduotuvėje.

Taip pat siunčiame ir už Lietuvos ribų, pristatymo kainą rasite pasirinkę norimą šalį. Dėl siuntimo paštu, kreipkitės į mus asmenine žinute: info@lingrid.lt

Tikslius pristatymo terminus galite sužinoti paskambinę telefonu +37067624950 arba elektroninio pašto pagalba – info@lingrid.lt

 

Atsiskaityti už prekes galite Jums patogiausiu būdu:

 

1. Elektroninė bankininkystė: 
  •  
     SWEDBANK INTERNETO BANKAS
  •  
     SEB INTERNETO BANKAS
  •  
     LIETUVOS KREDITO UNIJOS BANKAS
  •  
     MEDICINOS BANKAS
  •  
     ŠIAULIŲ BANKAS
  •  
     DNB BANKAS
  •  
     DANSKE BANKAS
  •  
     NORDEA BANKAS
  •  
     CITADELE BANKAS

2. Paysera (Maxima, lizingas, bankai, grynieji): 

 

3. Įprastas bankinis pavedimas: 

Mokėti bankiniu pervedimu
 

4. Grynieji pinigai:

Savo krepšelyje, prekių pristatymo etape (2 žingsnis) turite pasirinkti "DPD kurjeris", tuomet mokėjimo etape (žingsnis 3) pasirinkti "Atsiskaitymas grynais pinigais" (Paslauga papildomai kainuoja: 1,00 €) atsiimant prekes pristatant DPD kurjeriui.
 
Atsiskaitymas grynaisiais pinigais, atsiimant prekę "Lingrid" parduotuvėje Klaipėdoje Taikos pr. 66A.

AZZURRO profesionali kosmetologinė kėdė - gultas 563S, baltos spalvos

  • Gamintojas: ACTIVESHOP
  • Prekės kodas: 41039
  • Preliminarus pristatymo laikas: 4-10d.d.
  • Prieinamumas: Sandėlyje
  • €519.00
  • Be PVM: €519.00

Žymės: AZZURRO profesionali kosmetologinė kėdė - gultas 563S, baltos spalvos, 41039, Mechaniniai kosmetologiniai gultai