Informuojame, kad šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspausdami mygtuką Sutinku Jūs sutinkate su slapukų naudojimu. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti privatumo ir slapukų politikoje.
Masažinis fotelis SAKURA COMFORT PLUS 806, pilkas
„SAKURA“ yra masažinių kėdžių prekės ženklas, apjungiantis unikalų apdirbimo tikslumą ir aukščiausią technologinės pažangos lygį. SAKURA yra atsipalaidavimas reikliausiems žmonėms, kurie tikisi aukštos kokybės masažo profesionalioje masažo kėdėje.
Masažinė kėdė „Comfort 806“ yra naujausių technologinių sprendimų produktas. Jis turi tvirtą struktūrą, o apmušalai puikiai pagaminti iš aukštos kokybės ekologiškos odos. Masažo pradžioje fotelis nuskaitys jūsų nugarą ir tada atliks suderintą masažą naudodamas vieną iš automatinių programų. Taip pat galima rankiniu būdu valdyti masažo kėdę ir susikurti savo masažo ciklą. Valdymas su nuotolinio valdymo pultu. Visiškai atsipalaiduoti galima dėl „GRAVITY ZERO“ padėties ir šildymo kartu su malonia Jūsų pasirinkta muzika per „Bluetooth“. Masažinė kėdė pagerins kraujotaką atliekant pneumatinį masažą su pagalvėmis kojoms ir rankoms. Juodos, pilkos ar smėlio spalvos masažo kėdė gali tapti mėgstamiausiu foteliu jūsų svetainėje, o jo naudojimas padės atsipalaiduoti po sunkios dienos ar treniruotės.

Sakura Comfort Plus fotelyje naudojamos net 7 efektyvios masažo technikos; minkymas, glostymas, trankymas, shiatsu, minkymas trankydamas, minkymas plaktuku, pėdų masažas. Čia ypatingo dėmesio nusipelno šie dalykai:

Minkymas: masažo technika, kai spaudžiamas paviršinis ir gilusis audiniai, siekiant išgydyti įsitempusius raumenis, padidinti lankstumą ir sumažinti skausmą, skaidant ir sulygiuojant raumens kolageno skaidulas. Šis metodas taip pat gali sumažinti emocijų, susijusių su stresu ir nerimu, suvokimą.

Beldimas: tai procesas, kai kartojamas spaudimas nugaros sričiai bakstelėjimo judesiu. Seka yra ištisinė su trumpais plyšiais, atpalaiduojančiais nugaros raumenis.

Minkymas ir beldimas: ši technika leis jums labiau atsipalaiduoti ir atpalaiduoti raumenis. Tai turės teigiamą poveikį visam kūnui, nes bus naudojamas dinaminis trankymas ir lėtesnis minkymas.

Shiatsu: Shiatsu masažas naudoja kai kuriuos tuos pačius metodus kaip akupresūra, o iš tikrųjų Shiatsu reiškia "pirštų spaudimą" ir naudoja tempimą, spaudimą ir sukimąsi, kad būtų užtikrintas viso kūno regeneracijos efektas, kuris gali sumažinti stresą, raumenų skausmą, nerimą ir depresiją. . Shiatsu masažo filosofija yra gana sena ir remiasi prielaida, kad jūsų gyvybinė energija arba ki (chi arba qi) teka jūsų kūnu daugybe skirtingų energijos kanalų. Kai jaučiate skausmą tam tikroje srityje, tas energijos kanalas užsiblokuoja. Shiatsu masažas padeda pašalinti šiuos užsikimšimus ir yra atpalaiduojantis bei gaivinantis masažas.

Kompresinis masažas su oro pagalvėmis
Įrengtas net 16 oro pagalvių, jis atliks tobulą kompresinį masažą visoms pagrindinėms kūno dalims: pėdoms, blauzdoms, šlaunims, rankoms ir pečiams.Pažangi technologija. Fotelis naudoja 4D technologiją – tai reiškia, kad masažas vyksta keturiomis dimensijomis. Masažo volai juda skirtingu greičiu, nes įsibėgėja ir sulėtėja specialiai užprogramuotais momentais. Masažas vyksta aukštyn ir žemyn, kaire ir dešine puse, papildomai atsižvelgiant į tikslią stuburo formą ir judant nustatytu gyliu.

Integruoti Hi-Fi Bluetooth garsiakalbiai
„Comfort Plus 806“ modelis yra masažinė kėdė su daugybe įmontuotų funkcijų, kurios tiesiogiai kyla iš naujai sukurtų „Sakura“ prekės ženklo technologijų. Įtaisyti „Bluetooth“ garsiakalbiai yra abiejose kėdės pusėse ir leidžia leisti jums tinkančią muziką, taip padidindami savo pasitenkinimo lygį.
6 unikalios masažo programos
Tiesiog atsisėskite, įsitaisykite patogiai ir įjunkite kėdę per valdymo pultą, kuris gali būti pritvirtintas prie komplekte esančio stovo. Įjunkite vieną iš automatinių programų arba nustatykite masažą rankiniu būdu. Jei norite pradėti greitai, jūsų dispozicijoje yra 6 programos, sukurtos suteikti jums geriausią įmanomą patirtį pagal jūsų pageidavimus. Šios programos yra: standartinė, atpalaiduojanti, regeneruojanti, atpalaiduojanti, miego masažas ir juosmens masažas.

Lengvas skydelio su ekranu valdymas
Kėdės valdymas negali būti lengvesnis – jos skydelis sukurtas kuo aiškiausiai. Skydelyje rasite kūno modelį kartu su masažo taku, kuriame bus rodoma, kuri kūno dalis šiuo metu yra masažuojama. Taip pat bus matyti, kurios oro pagalvės yra aktyvios. Galite valdyti laiką (pasirinkdami 5, 10, 15, 20, 25 arba 30 minučių režimą), kėdės padėtį ir masažuoklių intensyvumą (5 galios lygiai). Rankiniu režimu, žinoma, galite nustatyti, kuri kūno dalis turi būti masažuojama, ir valdyti konkrečių oro pagalvių veiklą.
Kūno aptikimo sistema
Tiesiog atsisėskite, įsijauskite patogiai ir įjunkite vieną iš automatinių režimų. Fotelis išmaniai masažuos jūsų kūną, kaip ir lankantis profesionaliame masažo salone.

Nulinės gravitacijos funkcija – nesvarumo būsena
Visišką atsipalaidavimą garantuoja ZERO GRAVITY funkcija, kurios dėka jausitės taip, lyg sklandytumėte ore. Šioje pozicijoje jūsų keliai bus tame pačiame lygyje su širdimi, todėl jūsų raumenys bus visiškai atsipalaidavę, pagerės kraujotaka visame kūne, o jūsų savijauta ženkliai pagerės.
Infraraudonųjų spindulių šildymas juosmens srityje
Fotelis turi galimybę šildyti juosmens sritį. Tai ypač naudingas sprendimas rudens ir žiemos laikotarpiu. Infraraudonųjų spindulių bangomis izoliuotas kompresas greitai įkaista ir yra visiškai saugus.
Ilgas masažo kelias, didesnė ir pilnesnė patirtis
Pažymėtina labai ilgas masažo kelias, 135 cm ilgio. Jis apims šlaunis, sėdmenis, klubus, visą stuburą ir kaklą. Kiekvienas užsiėmimas su foteliu yra neįkainojama parama stuburo, nugaros ir viso kūno sveikatai.
Jums arba jūsų klientams
Seansas su masažine kėde Sakura Comfort Plus 806 yra visų pirma būdas lengvai atsipalaiduoti bet kuriuo paros metu, ypač po varginančios dienos ar treniruotės. Fotelis gali tapti jūsų mėgstamiausiu palydovu, taip pat pradžiuginti svečius ar klientus. Puikios estetikos dėka jis puikiai tiks jūsų namų erdvėje, profesionalioje svetainėje ar kaip biuro elementas.
Specifikacija:
• Elegantiškas fotelis kaip namų, biuro ar profesionalios svetainės aksesuaras;
• Pažangi 4D išmaniojo masažo technologija;
• Kūno aptikimo sistema;
• 7 efektyvios masažo technikos;
• Skaidrus valdymo pultas su LCD ekranu su pritvirtintu stovu;
• 6 automatinės programos;
• Galimybė rankiniu būdu valdyti masažo parametrus, įskaitant jo oro pagalves, intensyvumą ir laiką;
• Atlošo ir kojų padėties kontrolė;
• Nulinės gravitacijos funkcija;
• Masažuoti volelius, naudojant akupresūrą pėdoms;
• Abiejose kėdės pusėse įmontuoti Bluetooth Hi-Fi garsiakalbiai;
• Sėdynės šildymo funkcija Infraraudonųjų spindulių šildymas;
• Labai ilgas masažo kelias (134 cm); nuo kaklo iki šlaunų;
• 16 oro pagalvių;
• Apmušalai pagaminti iš ekologiškos odos; atsparus purvui;
• Vietos taupymas; fotelis gali stovėti 5 cm atstumu nuo sienos;
• Apsauga nuo perkaitimo ir perkrovos;
• Ratai prie pagrindo, kad būtų lengva judėti.


Techniniai duomenys:
Produkto pavadinimas: Išmani masažo kėdė
Modelis: Sakura Comfort Plus 806
Galia: 130 W
Įtampa: 220-240V
Dažnis: 50 Hz
Matmenys: 148 x 77 x 113 cm (vertikalus)
173 x 77 x 89 cm (nuleista)
Svoris: 104 kg (bruto svoris), 90 kg (neto svoris)
Tinka darbui esant 0-35°C temperatūrai
Tinka laikyti temperatūroje: -5°C ~ 35°C
Maksimalus vartotojo svoris: ~ 150 kg
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Naujiems klientams bei visiems fiziniams asmenims taikomos išankstinio mokėjimo sąlygos. Juridiniai asmenys moka pagal iš anksto aptartas sąlygas.
 

Užsakytas prekes Lietuvos ribose pristatome Lietuvoje veikiančios LP Express, DPD kurjerių pagalba, kaina yra nurodoma perkant mūsų interneto parduotuvėje.

Taip pat siunčiame ir už Lietuvos ribų, pristatymo kainą rasite pasirinkę norimą šalį. Dėl siuntimo paštu, kreipkitės į mus asmenine žinute: info@lingrid.lt

Tikslius pristatymo terminus galite sužinoti paskambinę telefonu +37067624950 arba elektroninio pašto pagalba – info@lingrid.lt

 

Atsiskaityti už prekes galite Jums patogiausiu būdu:

 

1. Elektroninė bankininkystė: 
  •  
     SWEDBANK INTERNETO BANKAS
  •  
     SEB INTERNETO BANKAS
  •  
     LIETUVOS KREDITO UNIJOS BANKAS
  •  
     MEDICINOS BANKAS
  •  
     ŠIAULIŲ BANKAS
  •  
     DNB BANKAS
  •  
     DANSKE BANKAS
  •  
     NORDEA BANKAS
  •  
     CITADELE BANKAS

2. Paysera (Maxima, lizingas, bankai, grynieji): 

 

3. Įprastas bankinis pavedimas: 

Mokėti bankiniu pervedimu
 

4. Grynieji pinigai:

Savo krepšelyje, prekių pristatymo etape (2 žingsnis) turite pasirinkti "DPD kurjeris", tuomet mokėjimo etape (žingsnis 3) pasirinkti "Atsiskaitymas grynais pinigais" (Paslauga papildomai kainuoja: 1,00 €) atsiimant prekes pristatant DPD kurjeriui.
 
Atsiskaitymas grynaisiais pinigais, atsiimant prekę "Lingrid" parduotuvėje Klaipėdoje Taikos pr. 66A.

Masažinis fotelis SAKURA COMFORT PLUS 806, pilkas

  • Prekės kodas: 38100
  • Preliminarus pristatymo laikas: 4-10d.d.
  • Prieinamumas: Sandėlyje
  • €2290.00
  • Be PVM: €2290.00

Žymės: Masažinis fotelis SAKURA COMFORT PLUS 806, pilkas, 38100, Masažo stalai ir SPA lovos