Informuojame, kad šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspausdami mygtuką Sutinku Jūs sutinkate su slapukų naudojimu. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti privatumo ir slapukų politikoje.
Elektrinė, pasukama kosmetologinė kėdė - lova Azzurro 873 PEDI, balta

Azzurro elektrinėje podologijos kėdėje yra 4 varikliai, valdomi laidiniu nuotolinio valdymo pulteliu. Jis išsiskiria galimybe lengvai išsaugoti pasirinktinius padėties nustatymus, kurių dėka vienu mygtuku galite greitai prie jų grįžti. Pasižymi stabilumu, didele individualizavimo ir universalumo galimybe, todėl veiks daugelyje specializuotų biurų. Naudodamiesi nuotolinio valdymo pulteliu, kėdę galima reguliuoti 4 plokštumose - turi reguliuojamą aukštį, atlošą, padalintą kojų atramą ir lopšį. Sėdynę taip pat galima pasukti rankiniu būdu, naudojant po sėdyne paslėptą svirtį. Nustatę jį į norimą padėtį, tiesiog užfiksuokite. Didelis sukimosi diapazonas veiks ypač mažesnėse erdvėse. Gaminyje įdiegta pasirinktų pozicijų programavimo funkcija – nustačius kiekvieną plokštumą, pasirinktas pozicijas galima lengvai išsaugoti vos keliais paspaudimais. Ši funkcija leidžia išsaugoti iki trijų programų. Tai leidžia iš esmės pritaikyti nustatymus tiek kliento, tiek procedūrą atliekančio asmens poreikiams. Kėdė turi reguliuojamą galvos atramą ir kojų atramas (maksimalus abiejų elementų pailgėjimas +/- 17 cm), todėl pilnai išskleistas ilgis siekia iki 204 cm. Tai garantuoja komfortą ir stabilų palaikymą aukštesniems klientams.
Reikšmingas šio modelio privalumas – padalinta kojų atrama, leidžianti savarankiškai nustatyti kojų padėtį. Tai atlieka svarbų vaidmenį, ypač atliekant podologinį gydymą ar pedikiūrą. Komplekte yra dvi keičiamos galvos atramos. Galvos atrama su skylute pravers atliekant paslaugas, kai klientas paguldomas galva (pvz. masažas). Antrasis, savo ruožtu, turi reguliuojamą nuolydį, kuris puikiai tiks bet kokioms veido procedūroms.
Porankiai yra judinami, gali būti statomi vertikalioje padėtyje arba pastumiami 180º kampu, lengvai nuimami, o tai palengvina tiesioginį priėjimą prie kliento. Jų gale yra rankena, prie kurios patogiai pakabinsite nuotolinio valdymo pultą.Tvirta konstrukcija užtikrina stabilumą ir ilgaamžiškumą. Fotelis užpildytas putplasčiu ir aptrauktas malonia liesti baltų atspalvių dirbtine oda. Dėl tokios medžiagos naudojimo įranga yra atspari drėgmei ir lengvai valoma.

Į komplektaciją įeina: nuotolinio valdymo pultas, maitinimo šaltinis, dvi galvos atramos.

Duomenys:
Tipas: elektrinis
Apmušalų medžiaga: sintetinė oda
Sėdynės užpildas: putplastis
Valdymas: nuotolinio valdymo pultas, rankinis
Galia: 160W
Įtampa: 220-240V

Parametrai : 

  • Aukštis : 63 cm – 100 cm
  • Plotis : 65 cm
  • Svoris : 83 kg
  • Garantija : 12 mėnesių.

Naujiems klientams bei visiems fiziniams asmenims taikomos išankstinio mokėjimo sąlygos. Juridiniai asmenys moka pagal iš anksto aptartas sąlygas.
 

Užsakytas prekes Lietuvos ribose pristatome Lietuvoje veikiančios LP Express, DPD kurjerių pagalba, kaina yra nurodoma perkant mūsų interneto parduotuvėje.

Taip pat siunčiame ir už Lietuvos ribų, pristatymo kainą rasite pasirinkę norimą šalį. Dėl siuntimo paštu, kreipkitės į mus asmenine žinute: info@lingrid.lt

Tikslius pristatymo terminus galite sužinoti paskambinę telefonu +37067624950 arba elektroninio pašto pagalba – info@lingrid.lt

 

Atsiskaityti už prekes galite Jums patogiausiu būdu:

 

1. Elektroninė bankininkystė: 
  •  
     SWEDBANK INTERNETO BANKAS
  •  
     SEB INTERNETO BANKAS
  •  
     LIETUVOS KREDITO UNIJOS BANKAS
  •  
     MEDICINOS BANKAS
  •  
     ŠIAULIŲ BANKAS
  •  
     DNB BANKAS
  •  
     DANSKE BANKAS
  •  
     NORDEA BANKAS
  •  
     CITADELE BANKAS

2. Paysera (Maxima, lizingas, bankai, grynieji): 

 

3. Įprastas bankinis pavedimas: 

Mokėti bankiniu pervedimu
 

4. Grynieji pinigai:

Savo krepšelyje, prekių pristatymo etape (2 žingsnis) turite pasirinkti "DPD kurjeris", tuomet mokėjimo etape (žingsnis 3) pasirinkti "Atsiskaitymas grynais pinigais" (Paslauga papildomai kainuoja: 1,00 €) atsiimant prekes pristatant DPD kurjeriui.
 
Atsiskaitymas grynaisiais pinigais, atsiimant prekę "Lingrid" parduotuvėje Klaipėdoje Taikos pr. 66A.

Elektrinė, pasukama kosmetologinė kėdė - lova Azzurro 873 PEDI, balta

  • Prekės kodas: 38194
  • Preliminarus pristatymo laikas: 4-10d.d.
  • Prieinamumas: Sandėlyje
  • €2999.00
  • Be PVM: €2999.00

Žymės: Elektrinė, pasukama kosmetologinė kėdė - lova Azzurro 873 PEDI, balta, 38194,