Informuojame, kad šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspausdami mygtuką Sutinku Jūs sutinkate su slapukų naudojimu. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti privatumo ir slapukų politikoje.
Kosmetinis aparatas su 13 funkcijų BR-9901

Kosmetikos aparatas 13-in-1 BR-9901 – tai specializuota įranga SPA salonams ir estetinės medicinos kabinetams, atliekanti net 13 pažangių priežiūros ir gydomųjų procedūrų. Kosmetikos prietaisai salonams turi atitikti aukščiausius saugos standartus.

Aparatas 13-in-1 BR-9901 garantuoja Jūsų klientams 100% komfortą ir aukštą procedūrų efektyvumą.

Funkcijos:

• Vapozonas su ozonu – drėkintuvas

• Mikrodermabrazija

• Aukšto dažnio – darsonvalis

 • Karštai šalta galvutė,

• Lempa su padidinamuoju stiklu,

• Kavitacinis šveitimas

• Šepetys

• Ultragarsas - ultrasonoforezė

• Krūtų stangrinimas

• Vakuumas 

1. Vapozonas su ozonu - drėkintuvas. Drėkina odą garais, minkština odą, atveria poras, atpalaiduoja veido raumenis, o tai palengvina valymą ir paruošia odą tolimesnėms procedūroms. Leidžia naudoti aromaterapiją ir vaistažolių terapiją.

2. Deimantinė dermabrazija – tai neinvazinė odos išlyginimo procedūra naudojant sterilius deimantinius peiliukus, kurie nušlifuoja viršutinį odos sluoksnį. Nutrinti likučiai, nešvarumai ir negyva oda yra automatiškai nusiurbiami. Procedūra leidžia pašalinti nelygumus, dėmes, raukšles ir nepageidaujamus odos spalvos pakitimus.Saikingas deimantinės dermabrazijos naudojimas kartu su kosmetika, prasiskverbiančia giliai per epidermį į dermos sluoksnį, padeda papildyti natūralių maistinių medžiagų lygį, atstatyti odos veiklą ir ją sustiprinti. Oda po mikrokristalinės dermabrazijos procedūros dažniausiai būna sveika, blizga ir graži.

3. Aukšto dažnio - elektroterapija. Leidžia atlikti elektromasažą naudojant d'Arsonvalio sroves. Stikliniam elektrodui susilietus su oda atsirandanti kibirkštis stimuliuoja odą ir poodinius audinius, raumenis ir netiesiogiai vidaus organus, o gydymo metu susidarantis ozonas – baktericidinį poveikį. Veikiant elektros krūviams, plečiasi odos kraujagyslės ir pagreitėja medžiagų apykaita, o tai yra svarbus veiksnys didinant kosmetikos preparatuose esančių maistinių ir vaistinių medžiagų įsisavinimą.

4. Hot-Cold – karšta-šalta galva. Šildymo galvutė naudojama prieš gydymą kraujagyslėms išplėsti ir greitai įsisavinti maistines medžiagas. Po procedūros vėsinimo galvutė nuramina nervų galūnėles, odos sudirginimą ir paraudimą, uždaro poras.

5. Lempa su padidinamuoju stiklu. Lengva perkelti ir nustatyti, didinamoji lempa turi aukštos kokybės laužiamąjį padidinamąjį stiklą ir įmontuotą apšvietimo sistemą, kuri leidžia optimaliai diagnozuoti odą. Lempos galvutė dedama ant strėlės, todėl ją lengviau nustatyti iki tam tikro atstumo ir aukščio. Palengvina darbą atliekant kosmetines procedūras.

6. Kavitacinis pilingas (Ultragarsinis šveitimas) – tai naujas gilios odos priežiūros ir jos regeneravimo būdas – be jokio pašalinio poveikio. Procedūra apima odos valymą ultragarso bangomis. Pilingas leidžia kruopščiai pašalinti riebalų perteklių iš porų ir plaukų folikulų, atsikratyti suragėjusio epidermio, inkštirų ir bakterijų. Procedūra paveikia odą švelniai, per malonias, natūralias vibracijas – nenaudojant elektros srovės. 17-in-1 BN-1608 grožio kombaino prietaiso naudojimas leidžia giliai regeneruoti odą, ją išvalant labai giliai, todėl oda atsinaujina ir gaivina. Kavitacinis pilingas yra neskausmingas ir dažniausiai jaučiamas „malonus“. Kavitacija yra puiki įžanga į tolimesnes kosmetines procedūras (rūgštinis šveitimas ir/ar jonoforezė, jonoforezė ir kt.).

7. Šepetys. Tai suteikia puikų odos masažą ir palaiko lupimąsi bet kurioje kūno vietoje. Dėl galimybės naudoti keičiamus, įvairius priedus, jis suteikia neįkainojamą pagalbą atliekant kosmetines procedūras, padidindamas kosmetikoje esančių veikliųjų medžiagų poveikio intensyvumą ir pagreitindamas jų veikimą. Tai padidina gydymo veiksmingumą ir žymiai sutrumpina jo trukmę.

8. Lempa. Speciali lempa, skleidžianti ilgųjų bangų ultravioletinę spinduliuotę, leidžianti išsamiai ištirti odą. Priklausomai nuo odos tipo ir ligų, ant odos bus įvairių spalvų atspindžių, kuriuos apšvies lempa.

9. Ultragarsas – ultrasonoforezė. Jis naudoja akustinių bangų reiškinį. Gerina kraujotaką odoje, naudojamas anticeliulito terapijai, strijų, neuralgijos ir nušalimų gydymui. Leidžia į gilesnius odos sluoksnius suleisti maitinamųjų, drėkinančių, regeneruojančių ir deguonies prisotinančių preparatų.

10. Krūtų stangrinimas. Ritminis siurbiamasis masažas, naudojamas, be kita ko, krūtų didinimo ir pakėlimo procedūroms. Masažas veikia tiek audinius, tiek raumenis. Aparatas čiulpia ir atpalaiduoja gydomas kūno dalis, taip jas intensyviai mankštindamas, ženkliai pagerindamas mikrocirkuliaciją. Toks gydymas pagerina krūtinės stangrumą ir pašalina strijas.\

11. Vakuumas. Neigiamas slėgis (siurbimas) naudojamas vakuuminiam masažui, kad būtų užtikrintas geresnis odos aprūpinimas krauju ir bendras kraujotakos pagerėjimas gydymo srityje, taip pat naudojamas uždaryti poras ir pašalinti ląstelinės kilmės odos nešvarumus. Naudinga giliai valant odą.

12. Purškimas. Perteklinis slėgis, kurį galima naudoti purškiant skysčius, tokius kaip tonikai, vanduo ar kvapieji aliejai ar kiti kosmetiniai preparatai (pvz., purškiami įdegio preparatai).

13. Galvanas. Jis naudojamas galvanizavimui ir jonoforezei, taip pat kitoms kosmetinėms procedūroms, naudojant galvaninės srovės poveikį audiniams. Jis gali būti naudojamas esant neuralgijai, lėtiniams nervų uždegimams, kraujagyslių sutrikimams, nušalimams, rožinei ir paprastiems spuogams, odos ir raumenų suglebimui, randams, alergijoms ir kitoms ligoms, kurios šalinamos naudojant teigiamą galvaninės srovės poveikį žmogaus organizmui.

Modelis BR-9901

Maitinimas: 220-240V / 50-60Hz

Energijos suvartojimas: 685W

Įrenginio matmenys: 105 (172 su lempa) x 50 x 43 cm,

Įrenginio svoris: 23 kg 

Pakuotės matmenys: 95 x 58 x 46 cm 

Svoris pakuotėje: 31 kg 

Naujiems klientams bei visiems fiziniams asmenims taikomos išankstinio mokėjimo sąlygos. Juridiniai asmenys moka pagal iš anksto aptartas sąlygas.
 

Užsakytas prekes Lietuvos ribose pristatome Lietuvoje veikiančios LP Express, DPD kurjerių pagalba, kaina yra nurodoma perkant mūsų interneto parduotuvėje.

Taip pat siunčiame ir už Lietuvos ribų, pristatymo kainą rasite pasirinkę norimą šalį. Dėl siuntimo paštu, kreipkitės į mus asmenine žinute: info@lingrid.lt

Tikslius pristatymo terminus galite sužinoti paskambinę telefonu +37067624950 arba elektroninio pašto pagalba – info@lingrid.lt

 

Atsiskaityti už prekes galite Jums patogiausiu būdu:

 

1. Elektroninė bankininkystė: 
  •  
     SWEDBANK INTERNETO BANKAS
  •  
     SEB INTERNETO BANKAS
  •  
     LIETUVOS KREDITO UNIJOS BANKAS
  •  
     MEDICINOS BANKAS
  •  
     ŠIAULIŲ BANKAS
  •  
     DNB BANKAS
  •  
     DANSKE BANKAS
  •  
     NORDEA BANKAS
  •  
     CITADELE BANKAS

2. Paysera (Maxima, lizingas, bankai, grynieji): 

 

3. Įprastas bankinis pavedimas: 

Mokėti bankiniu pervedimu
 

4. Grynieji pinigai:

Savo krepšelyje, prekių pristatymo etape (2 žingsnis) turite pasirinkti "DPD kurjeris", tuomet mokėjimo etape (žingsnis 3) pasirinkti "Atsiskaitymas grynais pinigais" (Paslauga papildomai kainuoja: 1,00 €) atsiimant prekes pristatant DPD kurjeriui.
 
Atsiskaitymas grynaisiais pinigais, atsiimant prekę "Lingrid" parduotuvėje Klaipėdoje Taikos pr. 66A.

Kosmetinis aparatas su 13 funkcijų BR-9901

  • Gamintojas: Beauty System
  • Prekės kodas: 40530
  • Preliminarus pristatymo laikas: 4-14d.d.
  • Prieinamumas: Sandėlyje
  • €1820.00
  • Be PVM: €1820.00

Žymės: Kosmetinis aparatas su 13 funkcijų BR-9901, 40530, BEAUTYSYSTEM