Informuojame, kad šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspausdami mygtuką Sutinku Jūs sutinkate su slapukų naudojimu. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti privatumo ir slapukų politikoje.
Vakuumas + Fotonas + RF

Profesionalus beadatinis riebalų nusiurbimo aparato. 

Siūlome Jums modernų įrenginį BR-A901. Daugelis klientų ieško neinvazinių lieknėjimo metodų, kurie garantuoja apčiuopiamus rezultatus, t.y. liekną ir patrauklią figūrą. Kosmetikos aparatas BR-A901 Needle-Free Liposuction ne tik suteikia puikių rezultatų kūno kontūrų formavimo srityje, bet ir atlieka RF bei šviesos terapijos procedūras. Rinkitės beadatinį riebalų nusiurbimo aparatą, kuris leis išplėsti pasiūlą aukščiausios klasės procedūromis. Fenomenalus kosmetikos roboto dizainas suteiks jūsų salonui „techninės elegancijos“ Profesionalus prietaisas, BR-A901, skirtas kūno riebalų nusiurbimui be adatų.

Prietaisas turi šešias galvutes.

  • Trys skirti vakuuminiam masažui su RF, papildomai aprūpinti fotonu (fototerapija),
  • Trys radijo dažniui – radijo bangoms taip pat su fotono funkcija.

Riebalų nusiurbimas su RF + fotonu (raudonas): darbo laikas 1-60 minučių, darbo intensyvumas 1-17, pompos intervalas 0-4s, pertraukų intervalas

0-4s. Galvutės matmenys: - mažas 4 kontaktų - 5 cm, - vidutinis 6- kaištis - 6 cm, -didelis 6 kontaktų - 8 cm.

Radijo dažnis + fotonas (raudonas): darbo laikas 1-60 minučių, darbo intensyvumas: 1-17. Galvutės matmenys: - mažas 3 kontaktų - 5 cm, - vidutinis 4 -smeigtukas - 6 cm, - didelis 6 smeigtukas - 8 cm.

Ypatybės:

- drenuoja limfinį jungiamąjį audinį,

- odos atjauninimas, skatina kolageno gamybą,

- veido, kaklo ir kūno odos pakėlimas be adatų,

- padidėjęs kraujo kiekis ir limfos tekėjimą,

- riebalų ląstelių mažinimą,

- celiulito naikinimą,

- kūno kontūrų formavimą,

- odos stangrinimą,

- skatina ląstelių mainus, atkuria normalią medžiagų apykaitą.

Prietaisas duoda labai efektyvius rezultatus tiek fiziologiniu, tiek estetiniu požiūriu. Tačiau jo taikymo poveikis priklauso nuo individualios paciento morfologijos, fiziologijos ir mitybos įpročių. Kiekviena procedūra trunka apie 20-45 minutes, rekomenduojamas jos dažnis – 2-3 kartus per savaitę, vėliau 1-2 kartus per mėnesį.

Vakuumas yra mechaninis masažas, naudojant galvą, kuri veikia kartu su neigiamu slėgiu. Norint pasiekti norimą efektą, patartina atlikti 10 - 20 procedūrų; Procedūrų serija turi būti atliekama tinkamai suprogramuotu laiku: 2-3 kartus per savaitę, o vėliau palaikomosios procedūros 1-2 kartus per mėnesį; Optimaliam drenažo efektui išgauti, rekomenduojama išgerti 2,5 l skysčių - negazuoto mineralinio vandens, žolelių arbatų, vaisių ir daržovių sulčių Tinkamai parinkta dieta ir fizinė reabilitacija padeda pasiekti greitesnio ir ilgalaikio poveikio.

Techniniai duomenys:

RF bangų dažnis: 3MHz,

RF bangos tipas: bipolinis,

Siurbimo siurblio galia: 0,9bar,

CE sertifikatas,

Maitinimas: 230V,

Galia: 100W,

Prietaiso matmenys: 30x44x35cm,

Svoris: 7kg,

Pakuotės matmenys: 54x35x29cm,

Garantija: 12 mėn.

Naujiems klientams bei visiems fiziniams asmenims taikomos išankstinio mokėjimo sąlygos. Juridiniai asmenys moka pagal iš anksto aptartas sąlygas.
 

Užsakytas prekes Lietuvos ribose pristatome Lietuvoje veikiančios LP Express, DPD kurjerių pagalba, kaina yra nurodoma perkant mūsų interneto parduotuvėje.

Taip pat siunčiame ir už Lietuvos ribų, pristatymo kainą rasite pasirinkę norimą šalį. Dėl siuntimo paštu, kreipkitės į mus asmenine žinute: info@lingrid.lt

Tikslius pristatymo terminus galite sužinoti paskambinę telefonu +37067624950 arba elektroninio pašto pagalba – info@lingrid.lt

 

Atsiskaityti už prekes galite Jums patogiausiu būdu:

 

1. Elektroninė bankininkystė: 
  •  
     SWEDBANK INTERNETO BANKAS
  •  
     SEB INTERNETO BANKAS
  •  
     LIETUVOS KREDITO UNIJOS BANKAS
  •  
     MEDICINOS BANKAS
  •  
     ŠIAULIŲ BANKAS
  •  
     DNB BANKAS
  •  
     DANSKE BANKAS
  •  
     NORDEA BANKAS
  •  
     CITADELE BANKAS

2. Paysera (Maxima, lizingas, bankai, grynieji): 

 

3. Įprastas bankinis pavedimas: 

Mokėti bankiniu pervedimu
 

4. Grynieji pinigai:

Savo krepšelyje, prekių pristatymo etape (2 žingsnis) turite pasirinkti "DPD kurjeris", tuomet mokėjimo etape (žingsnis 3) pasirinkti "Atsiskaitymas grynais pinigais" (Paslauga papildomai kainuoja: 1,00 €) atsiimant prekes pristatant DPD kurjeriui.
 
Atsiskaitymas grynaisiais pinigais, atsiimant prekę "Lingrid" parduotuvėje Klaipėdoje Taikos pr. 66A.

Vakuumas + Fotonas + RF

  • Gamintojas: Beauty System
  • Prekės kodas: 26727
  • Prieinamumas: Sandėlyje
  • €680.00
  • Be PVM: €680.00

Žymės: Vakuumas + Fotonas + RF, 26727, Radio dažnio aparatai