Informuojame, kad šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspausdami mygtuką Sutinku Jūs sutinkate su slapukų naudojimu. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti privatumo ir slapukų politikoje.
DARSONVAL LZ-006A 10W PRIETAISAS

Darsonval - aukšto dažnio srovės.
 
Aukšto dažnio srovės, vadinamos Darsonval srovėmis kosmetikoje, yra naudojamos metabolizmui stimuliuoti, odos kraujotakai sustiprinti, sukeliančiai vietinę hiperemiją, tačiau, svarbiausia, jos turi paviršiaus dezinfekavimo ir antiseptinį poveikį.
„Darsonval“ yra įrenginys, tiesiogiai prijungtas prie elektros tinklo. Įrenginys yra ypač patogus ir kompaktiškas, rankena turi įmontuotą įjungimo / išjungimo jungiklį, kuris vienu metu reguliuoja srovę. Prietaisas taip pat aprūpintas 4 stikliniais elektrodais, kuriuos galima pasirinkti priklausomai nuo gydomo odos paviršiaus.
 

RINKINYJE – 4 ELEKTRODAI SKIRTINGOMS VEIDO ODOS PROCEDŪROMS
- Strypo (pagaliuko) elektrodas - atskiroms priemaišoms pašalinti.
- Grybų formos elektrodas (grybas) - tinka dezinfekuoti visą veidą.
- Ašarinis elektrodas (šaukštelis) - sunkiau pasiekiamiems paviršiams, pvz., Vietoms aplink nosį,
- Šukos elektrodas - atgaivina galvos odą, skatina plaukų augimą, apsaugo nuo plaukų slinkimo.
 
10w galia

DARSONVAL aparatą 1892 metais sukūrė gydytojas Jacques Arsène d'Arsonvalis. Jis išrado aukšto dažnio srovių aparatą gydymui elektros iškrova. Nuo to laiko aparatas, teikiantis neapsakomą naudą veido odai ir idealiai jauninantis ją, vadinamas jo vardu ir plačiai naudojamas tiek medicinoje, tiek kosmetologijoje.

KAS VYKSTA VEIKIANT ODĄ ŠIUO PRIETAISU?

Suaktyvinama kraujotaka:vietinis kraujotakos perskirstymas prasideda procedūros metu ir dar ilgai lieka po procedūros.
Aukšto dažnio srovės suaktyvina kraujo cirkuliacinį ciklą, padidėja venulių sienelių tonusas, pagerėja kraujotaka ir limfotaka, vietinės kraujotakos stimuliavimas, audinių perfuzijos stiprinimas, patinimų rezorbcija, kraujo ir limfos suaktyvinimas skatina šlakų ir įrimo produktų išsiskyrimą, deguonies pasisavinimą, stimuliuoja ląstelių energetinius procesus.
Veikiant aukšto dažnio srovėms atliekamos odos jauninimo procedūros. Padidėja turgoras, elastingumas, lėčiau atsiranda raukšlės, stimuliuojamas plaukų augimas,normalizuojasi riebalinių liaukų veikla, turintiems riebiąją seborėją sausėja oda.
Ozono išsiskyrimas procedūros metu turi bakteriostatinį poveikį. Ilgiau atliekant procedūras išlieka tik bakteriostatinis poveikis, o didinant galingumą ir poveikio laiką žūna mikrobinė flora, todėl procedūra plačiai taikoma esant žaizdoms ir įvairiems odos pažeidimams.
Instrukcija 
Spalva: Balta
Laido ilgis: 1,6m
Išmatavimai:  25X4X3,5cm
Galia: 10W
Maitinimo įtampa: 110-240 V (50-60Hz)
PROCEDŪRŲ POVEIKIS

Antibakterinis ir antiseptinis poveikis
Didinamas ląstelių metabolizmas
Didinamas deguonies įsisavinimas
Stimuliuojama kraujotaka
Raminamai veikiamos nervų šaknelės
Stangrinama oda
Mažinamos raukšlės
Gydomi spuogai
Kovojama su inkštirais
Gerinama odos būklė
Naikinami papilkėjimai, paburkimai
Šalinami odo nešvarumai
 

 

Naujiems klientams bei visiems fiziniams asmenims taikomos išankstinio mokėjimo sąlygos. Juridiniai asmenys moka pagal iš anksto aptartas sąlygas.
 

Užsakytas prekes Lietuvos ribose pristatome Lietuvoje veikiančios LP Express, DPD kurjerių pagalba, kaina yra nurodoma perkant mūsų interneto parduotuvėje.

Taip pat siunčiame ir už Lietuvos ribų, pristatymo kainą rasite pasirinkę norimą šalį. Dėl siuntimo paštu, kreipkitės į mus asmenine žinute: info@lingrid.lt

Tikslius pristatymo terminus galite sužinoti paskambinę telefonu +37067624950 arba elektroninio pašto pagalba – info@lingrid.lt

 

Atsiskaityti už prekes galite Jums patogiausiu būdu:

 

1. Elektroninė bankininkystė: 
  •  
     SWEDBANK INTERNETO BANKAS
  •  
     SEB INTERNETO BANKAS
  •  
     LIETUVOS KREDITO UNIJOS BANKAS
  •  
     MEDICINOS BANKAS
  •  
     ŠIAULIŲ BANKAS
  •  
     DNB BANKAS
  •  
     DANSKE BANKAS
  •  
     NORDEA BANKAS
  •  
     CITADELE BANKAS

2. Paysera (Maxima, lizingas, bankai, grynieji): 

 

3. Įprastas bankinis pavedimas: 

Mokėti bankiniu pervedimu
 

4. Grynieji pinigai:

Savo krepšelyje, prekių pristatymo etape (2 žingsnis) turite pasirinkti "DPD kurjeris", tuomet mokėjimo etape (žingsnis 3) pasirinkti "Atsiskaitymas grynais pinigais" (Paslauga papildomai kainuoja: 1,00 €) atsiimant prekes pristatant DPD kurjeriui.
 
Atsiskaitymas grynaisiais pinigais, atsiimant prekę "Lingrid" parduotuvėje Klaipėdoje Taikos pr. 66A.

DARSONVAL LZ-006A 10W PRIETAISAS

  • Prekės kodas: 11255
  • Preliminarus pristatymo laikas: 4-10d.d.
  • Prieinamumas: Sandėlyje
  • €42.00
  • Be PVM: €42.00

Žymės: DARSONVAL LZ-006A 10W PRIETAISAS, 11255, Darsonvalio aparatai