Informuojame, kad šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspausdami mygtuką Sutinku Jūs sutinkate su slapukų naudojimu. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti privatumo ir slapukų politikoje.
3in1 mikro + šveitimas-pilingas + ultragarsas, pilka

Kosmetologinis kombainas 3in1 – tai specializuota įranga SPA salonams ir estetinės medicinos klinikoms, atliekanti net 3 pažangias grožio ir gydomąsias procedūras.

Trys pagrindinės funkcijos, kurios yra kiekvieno grožio salono veiklos pagrindas!

Kosmetikos prietaisai salonams turi atitikti aukščiausius saugos standartus, grožio kombainas 3in1 garantuoja Jūsų klientams 100% komfortą ir aukštą procedūrų efektyvumą.

Funkcijos:

Deimantinė mikrodermabrazija,

Ultragarsas / ultrasonoforezė,

Odos pilingas (kavitacijos šveitimas).

Mikrokristalinės-deimantinės dermabrazijos techniką prieš 20 metų sukūrė italų inžinierė Florence Mattioli. Iš pradžių naudota tik dermatologijos klinikose, pamažu technika pradėjo populiarėti grožio salonuose. Tai žinomas kaip geriausias grožio metodas. Jau keletą metų mikrokristalinės dermabrazijos technika buvo tobulinama Europoje. Yra žinomi tūkstančiai sėkmingų procedūrų, o pasiekti rezultatai yra labai patenkinami. Šiuo metu pristatome deimantinės dermabrazijos aparatą, kuris yra kūrybiškas mikrokristalinės dermabrazijos patobulinimas. Deimantinė dermabrazija yra neinvazinė odos išlyginimo procedūra naudojant sterilius deimantinius peiliukus, kurie trina viršutinį odos sluoksnį. Sutrinti likučiai, nešvarumai ir negyva oda yra automatiškai nusiurbiami. Procedūra leidžia pašalinti pleiskanojimus, nelygumus, dėmes, raukšles ir nepageidaujamus odos spalvos pakitimus Saikingas deimantinės dermabrazijos naudojimas kartu su kosmetika, giliai prasiskverbiančiomis per epidermį į dermos sluoksnį, padeda papildyti natūralių maistinių medžiagų lygį, atkurti odos būklę. veiklą ir ją sustiprinti. Oda po mikrokristalinės dermabrazijos dažniausiai būna sveika, blizga ir graži. Ultragarsinių virpesių naudojimas, kurio dažnis yra vienas milijonas virpesių per sekundę (1 MHz).

Ultragarso banga stimuliuoja audinius ir pagerina membranų pralaidumą kolagenui, lygina raukšles, pašalina raukšles ir stangrina odą, kad ji atrodytų jaunesnė ir sveikesnė. Ultragarsas generuoja trinties šilumą, kuri pagerina kraujotaką, atpalaiduoja raumenis ir padeda sunaikinti celiulitą pašalinant riebalų perteklių. Aparatas su 2 zondais įgalina neinvazinį liftingumą, išlygina ir stiprina odą naudojant ultragarsines vibracijas.

Odos šveitiklis – kavitacinis pilingas (Ultrasonic peeling) – tai nauja sistema, skirta giliai odos priežiūrai ir jos regeneracijai be pašalinių poveikių. Ši procedūra nuvalo odą ultragarso bangomis, todėl leidžia kruopščiai pašalinti riebalų perteklių iš porų ir plaukų folikulų bei atsikratyti nuospaudų epidermio, inkštirų ir bakterijų. Kavitacinis pilingas kaip sistema švelniai veikia odą per malonias, natūralias vibracijas, nenaudojant elektros. Šio prietaiso naudojimas leidžia giliai regeneruoti odą dėl greito ir veiksmingo jos atnaujinimo bei gilaus valymo, todėl oda – pastebimai matoma – atsinaujinusi ir gaivi. Tai neskausminga procedūra, kuri dažniausiai jaučiama kaip maloni. Kavitacija teigiamai veikia ir gilesnius epidermio sluoksnius, tai puiki įžanga į tolimesnes kosmetines procedūras (rūgštinis šveitimas ir/ar sonoforezė ir jonoforezė ir kt.).

Techniniai duomenys:

Siurbimo galia: 65cmHg

Ultragarso dažnis: 1MHz

Lupimo dažnis : 28kHz

Maitinimas: 220V

Prietaiso matmenys: 38x29x13cm

Prietaiso svoris: 5kg,

Pakuotės matmenys: 51x35x20cm,

Garantija: 12 mėn.

Naujiems klientams bei visiems fiziniams asmenims taikomos išankstinio mokėjimo sąlygos. Juridiniai asmenys moka pagal iš anksto aptartas sąlygas.
 

Užsakytas prekes Lietuvos ribose pristatome Lietuvoje veikiančios LP Express, DPD kurjerių pagalba, kaina yra nurodoma perkant mūsų interneto parduotuvėje.

Taip pat siunčiame ir už Lietuvos ribų, pristatymo kainą rasite pasirinkę norimą šalį. Dėl siuntimo paštu, kreipkitės į mus asmenine žinute: info@lingrid.lt

Tikslius pristatymo terminus galite sužinoti paskambinę telefonu +37067624950 arba elektroninio pašto pagalba – info@lingrid.lt

 

Atsiskaityti už prekes galite Jums patogiausiu būdu:

 

1. Elektroninė bankininkystė: 
  •  
     SWEDBANK INTERNETO BANKAS
  •  
     SEB INTERNETO BANKAS
  •  
     LIETUVOS KREDITO UNIJOS BANKAS
  •  
     MEDICINOS BANKAS
  •  
     ŠIAULIŲ BANKAS
  •  
     DNB BANKAS
  •  
     DANSKE BANKAS
  •  
     NORDEA BANKAS
  •  
     CITADELE BANKAS

2. Paysera (Maxima, lizingas, bankai, grynieji): 

 

3. Įprastas bankinis pavedimas: 

Mokėti bankiniu pervedimu
 

4. Grynieji pinigai:

Savo krepšelyje, prekių pristatymo etape (2 žingsnis) turite pasirinkti "DPD kurjeris", tuomet mokėjimo etape (žingsnis 3) pasirinkti "Atsiskaitymas grynais pinigais" (Paslauga papildomai kainuoja: 1,00 €) atsiimant prekes pristatant DPD kurjeriui.
 
Atsiskaitymas grynaisiais pinigais, atsiimant prekę "Lingrid" parduotuvėje Klaipėdoje Taikos pr. 66A.

3in1 mikrodermabrazija + šveitimas-pilingas + ultragarsas, pilka

  • Prekės kodas: 25620
  • Prieinamumas: Sandėlyje
  • €256.00
  • Be PVM: €256.00

Žymės: 3in1 mikro + šveitimas-pilingas + ultragarsas, pilka, 25620, BEAUTYSYSTEM

Nerūdijančio plieno peiliukai CODOS CHC-969 kirpimo mašinėlėms. Nejudanti ašmenų dalis..
€12.40
Be PVM: €10.25
Stiklinis padas „d'arsonval“ įtaisui. Tinka visiems „d'arsolval“ modeliams. Garantija: 12 mė..
€8.20
Be PVM: €6.78
Dlaczego warto wybrać cartridge do tatuażu El Cartel 0.35mm 5RS Shader? Co wyróżnia prezentowany ka..
€12.60
Be PVM: €10.41