Informuojame, kad šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspausdami mygtuką Sutinku Jūs sutinkate su slapukų naudojimu. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti privatumo ir slapukų politikoje.
SYIS kreminė kaukė kapiliarinei odai su arnikos ir bambuko ekstratais, 200 ml.

Skirtas kuperozės, raudonos ir jautrios odos priežiūrai. Dėl bisabololio, natūralaus romėnų ramunėlių ekstrakto ir neutrazeno, kiekio kaukė turi priešuždegiminių savybių ir siaurina išsiplėtusias kraujagysles. Jis praturtintas vertingais avokadų ir saldžiųjų migdolų aliejais. Arnikos ir bambuko ekstraktai stiprina ir sandarina kartu su vit. E ir pantenolis malšina paraudimą, drėkina ir apsaugo odą nuo laisvųjų radikalų.
 
Veikliosios medžiagos:
 
Arnikos Chamissonio ekstraktas
Arnikos ekstraktas sumažina kraujagyslių trapumą ir trapumą. Pagreitina odos regeneraciją ir pagerina mikrocirkuliaciją. Jis mažina paraudimą, veikia raminančiai ir malšina dirginimą. Jis taip pat turi anti-patinimą ir priešuždegiminį poveikį. Drėkina ir atkuria elastingumą.
 
Persea Gratissima (avokadų) aliejus
Avokadų aliejuje yra net 7 vitaminai: A, B, D, E, H, K, PP, labai didelis kiekis nesočiųjų riebalų rūgščių, amino rūgščių ir baltymų. Jame taip pat yra raminančio chlorofilo ir skvaleno, kuris turi priešuždegiminių ir antifibalinių savybių. Stipriai drėkina ir sulaiko vandenį odoje, maitina ir pasižymi antialerginėmis savybėmis.
 
Prunus Amygdalus Dulcis (saldžiųjų migdolų) aliejus
Saldžiųjų migdolų aliejuje yra daug maistinių medžiagų, tokių kaip fitosteroliai, baltymai, lecitinas, mineralinės druskos ir vitaminai A, E, D ir B. Vitaminai A ir E atitolina senėjimo procesą, labai veikia odos elastingumą ir stangrumą. Kadangi vit. D apsaugo odą nuo kenksmingų išorinių veiksnių, o B grupės vitaminai užtikrina tinkamą ląstelių drėkinimą. Dėl nesočiųjų rūgščių kiekio jis minkština, maitina ir regeneruoja odą, stiprindamas odos lipidų barjerą.
 
Tokoferolis
Vitaminas E, turintis antioksidacinį poveikį, slopina odos senėjimo procesą ir radikalų lipidų oksidavimąsi epidermyje ir dermoje. Tai atstato natūralų epidermio barjerą ir veiksmingai apsaugo nuo dirginimo. Tai apsaugo nuo uždegimo, stiprina kraujagyslių sieneles ir gerina odos kraujotaką.
 
Pantenolis
Pantenolis, provitaminas B5. Vitamino B yra kiekvienoje gyvoje odos ir plaukų ląstelėje. Jis turi priešuždegiminių ir antibakterinių savybių, pagreitina epidermio regeneraciją. Dėl to oda tampa lygi. Tai ingredientas, turintis gydomąjį, raminamąjį ir drėkinamąjį poveikį. Jis lengvai įsiskverbia į odą, sumažina vandens praradimą per epidermį ir efektyviai drėkina odą, todėl ji tampa minkšta ir elastinga. Naudinga gydant žaizdas ir nedidelius odos pažeidimus bei gydant randus.
 
Bisabololis
α-bisabololis turi priešuždegiminių, niežėjimą slopinančių ir antibakterinių savybių. Jis apsaugo nuo paraudimo, pagreitina gijimą ir ramina dirginimą.
 
Bambusa Vulgaris lapų / stiebo ekstraktas
Bambuko ekstraktas pasižymi stipriu antioksidaciniu poveikiu, sugeba sugerti UVA ir UVB spindulius, stimuliuoja fibrobatlatus gaminti kolageną. Veiksminga kovojant su celiulitu, dėl ramnozės kiekio skatina jungiamojo audinio elastinių skaidulų susidarymą.
 
Kaip naudoti: tepkite nuvalytą veido ir iškirptės odą. Po maždaug 15-20 minučių perteklių nuplaukite drungnu vandeniu. Gydymą kartokite 2–3 kartus per savaitę.
 
Talpa: 200 ml

Naujiems klientams bei visiems fiziniams asmenims taikomos išankstinio mokėjimo sąlygos. Juridiniai asmenys moka pagal iš anksto aptartas sąlygas.
 

Užsakytas prekes Lietuvos ribose pristatome Lietuvoje veikiančios LP Express, DPD kurjerių pagalba, kaina yra nurodoma perkant mūsų interneto parduotuvėje.

Taip pat siunčiame ir už Lietuvos ribų, pristatymo kainą rasite pasirinkę norimą šalį. Dėl siuntimo paštu, kreipkitės į mus asmenine žinute: info@lingrid.lt

Tikslius pristatymo terminus galite sužinoti paskambinę telefonu +37067624950 arba elektroninio pašto pagalba – info@lingrid.lt

 

Atsiskaityti už prekes galite Jums patogiausiu būdu:

 

1. Elektroninė bankininkystė: 
  •  
     SWEDBANK INTERNETO BANKAS
  •  
     SEB INTERNETO BANKAS
  •  
     LIETUVOS KREDITO UNIJOS BANKAS
  •  
     MEDICINOS BANKAS
  •  
     ŠIAULIŲ BANKAS
  •  
     DNB BANKAS
  •  
     DANSKE BANKAS
  •  
     NORDEA BANKAS
  •  
     CITADELE BANKAS

2. Paysera (Maxima, lizingas, bankai, grynieji): 

 

3. Įprastas bankinis pavedimas: 

Mokėti bankiniu pervedimu
 

4. Grynieji pinigai:

Savo krepšelyje, prekių pristatymo etape (2 žingsnis) turite pasirinkti "DPD kurjeris", tuomet mokėjimo etape (žingsnis 3) pasirinkti "Atsiskaitymas grynais pinigais" (Paslauga papildomai kainuoja: 1,00 €) atsiimant prekes pristatant DPD kurjeriui.
 
Atsiskaitymas grynaisiais pinigais, atsiimant prekę "Lingrid" parduotuvėje Klaipėdoje Taikos pr. 66A.

SYIS kreminė kaukė kapiliarinei odai su arnikos ir bambuko ekstratais, 200 ml.

  • Prekės kodas: 18102
  • Preliminarus pristatymo laikas: 4-10d.d.
  • Prieinamumas: Sandėlyje
  • €13.30
  • Be PVM: €13.30

Žymės: SYIS kreminė kaukė kapiliarinei odai su arnikos ir bambuko ekstratais, 200 ml., 18102, Kaukės kūnui