Informuojame, kad šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspausdami mygtuką Sutinku Jūs sutinkate su slapukų naudojimu. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti privatumo ir slapukų politikoje.
SYIS enziminis odos šveitiklis, 200 ml.

Skirtas visų tipų odai, įskaitant kuperozę ir jautriai odai. Šveitiklis ištirpdo raginį sluoksnį, valo odos paviršių, stimuliuoja odos ląstelių atsinaujinimo procesus, ramina uždegimą, minkština ir drėkina odą bei paruošia odą absorbuoti veikliąsias medžiagas.

Veikliosios medžiagos:

Kaolinas
Kaolinas švelniai valo ir maitina odą bei turi gaivų poveikį. Jis pašalina negyvas epidermio ląsteles ir stimuliuoja audinių atsinaujinimą. Tai puikus riebalų sekrecijos reguliatorius, veiksmingai apsaugo odą nuo dirginimo poveikio, pagreitina gijimą ir veikia raminančiai. Jis sutraukia poras, tuo pačiu giliai maitindamas, regeneruodamas ir išlygindamas odą. Tai taip pat suteikia natūralaus gyvybingumo.

Ananas Sativus vaisių ekstraktas
Ananasų ekstrakte yra fermento bromelaino, kuris skaido baltymus. Išoriškai naudojamas bromelainas švelniai nušveičia negyvas odos ląsteles ir turi raminantį poveikį, padėdamas atkurti sudirgusią odą. Jis turi priešuždegiminių savybių ir pašalina patinimą. Ananasų ekstraktas sujungia bromelaino švelniai šveičiamojo poveikio naudą su maitinamuoju ir drėkinamuoju cukrų, vitaminų ir mineralų poveikiu.

Carica papajos vaisių ekstraktas
Papajos ekstraktas turi drėkinamųjų ir skaistinamųjų savybių, padeda pašalinti negyvas odos ląsteles, ramina odą po saulės nudegimo.Vitaminai A ir E yra gausus antioksidantų šaltinis.

Pieno rūgštis
Pieno rūgštis su drėkinamosiomis savybėmis. Jis turi galimybę prasiskverbti pro raginį sluoksnį. Tai sušvelnina raginį sluoksnį ir nušveičia kalio epidermį.

Naudojimo instrukcijos:
Nedidelį kiekį produkto užtepkite ant drėgnos veido, kaklo ir dekoltė odos, tada kelias minutes atlikite švelnų masažą. Palikite produktą maždaug 10-15 minučių, tada kruopščiai nuplaukite odą drungnu vandeniu. Gydymą kartokite 1-2 kartus per savaitę.

Talpa: 200 ml

Naujiems klientams bei visiems fiziniams asmenims taikomos išankstinio mokėjimo sąlygos. Juridiniai asmenys moka pagal iš anksto aptartas sąlygas.
 

Užsakytas prekes Lietuvos ribose pristatome Lietuvoje veikiančios LP Express, DPD kurjerių pagalba, kaina yra nurodoma perkant mūsų interneto parduotuvėje.

Taip pat siunčiame ir už Lietuvos ribų, pristatymo kainą rasite pasirinkę norimą šalį. Dėl siuntimo paštu, kreipkitės į mus asmenine žinute: info@lingrid.lt

Tikslius pristatymo terminus galite sužinoti paskambinę telefonu +37067624950 arba elektroninio pašto pagalba – info@lingrid.lt

 

Atsiskaityti už prekes galite Jums patogiausiu būdu:

 

1. Elektroninė bankininkystė: 
  •  
     SWEDBANK INTERNETO BANKAS
  •  
     SEB INTERNETO BANKAS
  •  
     LIETUVOS KREDITO UNIJOS BANKAS
  •  
     MEDICINOS BANKAS
  •  
     ŠIAULIŲ BANKAS
  •  
     DNB BANKAS
  •  
     DANSKE BANKAS
  •  
     NORDEA BANKAS
  •  
     CITADELE BANKAS

2. Paysera (Maxima, lizingas, bankai, grynieji): 

 

3. Įprastas bankinis pavedimas: 

Mokėti bankiniu pervedimu
 

4. Grynieji pinigai:

Savo krepšelyje, prekių pristatymo etape (2 žingsnis) turite pasirinkti "DPD kurjeris", tuomet mokėjimo etape (žingsnis 3) pasirinkti "Atsiskaitymas grynais pinigais" (Paslauga papildomai kainuoja: 1,00 €) atsiimant prekes pristatant DPD kurjeriui.
 
Atsiskaitymas grynaisiais pinigais, atsiimant prekę "Lingrid" parduotuvėje Klaipėdoje Taikos pr. 66A.

SYIS enziminis odos šveitiklis, 200 ml.

  • Prekės kodas: 17891
  • Preliminarus pristatymo laikas: 4-10d.d.
  • Prieinamumas: Sandėlyje
  • €12.40
  • Be PVM: €12.40

Žymės: SYIS enziminis odos šveitiklis, 200 ml., 17891, Kūno šveitikliai