Informuojame, kad šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspausdami mygtuką Sutinku Jūs sutinkate su slapukų naudojimu. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti privatumo ir slapukų politikoje.
SYIS Vaisių šveitiklis su korundu ir kristaliniu auksu, 200 ml.

Vaisių šveitiklis su korundu ir kristaliniu auksu.
Pilingas skirtas visų tipų odai. Dėl korundo kiekio jis padidina veikliųjų medžiagų absorbciją odoje, nušveičia negyvas epidermio ląsteles, stimuliuoja mikrocirkuliaciją, valo,prisotina deguonimi ir pagreitina ląstelių atsinaujinimą. Didelis antioksidacinio liuteino kiekis, esantis vaisiaus vandenų ekstraktuose, daro odą elastingesnę ir lygesnę. Kristalinis auksas šviesina ir suteikia švytėjimo pavargusiai veido odai.

Veikliosios medžiagos:

Rubus Idaeus vaisių ekstraktas
Aviečių ekstraktas puikiai valo odą nuo nešvarumų ir toksinų, skaistina, lygina ir suteikia odai švytėjimo.Vitaminas C pagreitina odos gijimą ir regeneraciją, ją skaistina ir saugo nuo laisvųjų radikalų.

Fragaria ananassa vaisių ekstraktas
Braškių ekstraktas palaiko net labai pažeistos odos regeneraciją, jis puikiai tinka probleminei odai. Jis turi sutraukiančių, skaistinančių, antibakterinių savybių ir sumažina spuogų pažeidimus.

Actinidia Chinensis vaisių ekstraktas
Kivių ekstrakte yra labai didelis vitaminų ir mineralų kiekis, jis lygina odą, atkuria elastingumą ir padeda kovoti su linkusia įtrūkti oda. Drėkina, lėtina senėjimo procesus, valo ir pašalina negyvą epidermį.

Pyrus Malus vaisių ekstraktas
Obuolių ekstrakte yra didelis kiekis pektino - junginių, kurie atsakingi už apsaugą nuo vandens netekimo, ramina uždegimą, o AHA rūgščių dėka švelniai nušveičia epidermį ir skatina odą atsinaujinti. Jis turi antioksidacinių savybių.

Prunus Persica vaisių ekstraktas
Persikų ekstrakte, be kita ko, yra beta karotinas, kuris suteikia odai gražią spalvą ir sustiprina jos struktūrą, taip pat turi tonizuojantį ir gaivų poveikį.

Carica papajos vaisių ekstraktas
Papajos ekstraktas turi drėkinamųjų ir skaistinamųjų savybių, padeda pašalinti negyvas odos ląsteles, ramina odą po saulės nudegimo, yra vertingo vitamino A ir E, kurie yra gausaus antioksidantų šaltinis.

Cucumis Sativus vaisių ekstraktas
Agurkų ekstraktas mažina patinimus, skaistina odą, ramina dirginimus, yra vitamino. A, B, C, E pasižymi tonizuojančiomis savybėmis.

Naudojimo instrukcijos:
Nedidelį kiekį produkto užtepkite ant drėgnos veido, kaklo ir dekoltė odos, tada keletą minučių atlikite švelnų masažą, tada nuplaukite priemonę drungnu vandeniu.
Gydymą kartokite 1-2 kartus per savaitę.

Talpa: 200ml.

Naujiems klientams bei visiems fiziniams asmenims taikomos išankstinio mokėjimo sąlygos. Juridiniai asmenys moka pagal iš anksto aptartas sąlygas.
 

Užsakytas prekes Lietuvos ribose pristatome Lietuvoje veikiančios LP Express, DPD kurjerių pagalba, kaina yra nurodoma perkant mūsų interneto parduotuvėje.

Taip pat siunčiame ir už Lietuvos ribų, pristatymo kainą rasite pasirinkę norimą šalį. Dėl siuntimo paštu, kreipkitės į mus asmenine žinute: info@lingrid.lt

Tikslius pristatymo terminus galite sužinoti paskambinę telefonu +37067624950 arba elektroninio pašto pagalba – info@lingrid.lt

 

Atsiskaityti už prekes galite Jums patogiausiu būdu:

 

1. Elektroninė bankininkystė: 
  •  
     SWEDBANK INTERNETO BANKAS
  •  
     SEB INTERNETO BANKAS
  •  
     LIETUVOS KREDITO UNIJOS BANKAS
  •  
     MEDICINOS BANKAS
  •  
     ŠIAULIŲ BANKAS
  •  
     DNB BANKAS
  •  
     DANSKE BANKAS
  •  
     NORDEA BANKAS
  •  
     CITADELE BANKAS

2. Paysera (Maxima, lizingas, bankai, grynieji): 

 

3. Įprastas bankinis pavedimas: 

Mokėti bankiniu pervedimu
 

4. Grynieji pinigai:

Savo krepšelyje, prekių pristatymo etape (2 žingsnis) turite pasirinkti "DPD kurjeris", tuomet mokėjimo etape (žingsnis 3) pasirinkti "Atsiskaitymas grynais pinigais" (Paslauga papildomai kainuoja: 1,00 €) atsiimant prekes pristatant DPD kurjeriui.
 
Atsiskaitymas grynaisiais pinigais, atsiimant prekę "Lingrid" parduotuvėje Klaipėdoje Taikos pr. 66A.

SYIS Vaisių šveitiklis su korundu ir kristaliniu auksu, 200 ml.

  • Prekės kodas: 19330
  • Preliminarus pristatymo laikas: 4-10d.d.
  • Prieinamumas: Sandėlyje
  • €11.50
  • Be PVM: €11.50

Žymės: SYIS Vaisių šveitiklis su korundu ir kristaliniu auksu, 200 ml., 19330, Kūno šveitikliai

Pagaminta iš plastiko, apačioje yra lipdukas, kurio dėka galėsite priklijuoti pirštą p..
€0.60 €0.54
Be PVM: €0.45