Informuojame, kad šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspausdami mygtuką Sutinku Jūs sutinkate su slapukų naudojimu. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti privatumo ir slapukų politikoje.
SYIS dviejų fazių akių ir lūpų makiažo valiklis, 200 ml.

Skirtas akių ir lūpų makiažui pašalinti. Dviejų fazių formulė greitai ir efektyviai pašalina makiažą, net vandeniui atsparų. Skystyje yra vit. E, pantenolis ir alijošius. Jis ramina, prižiūri ir drėkina subtilią akių zoną.

 

Veikliosios medžiagos:

 

Pantenolis
Pantenolis, t. Y. Provitaminas B5, turi priešuždegiminių ir antibakterinių savybių ir pagreitina epidermio regeneracijos procesus. Tai ingredientas, turintis gydomąjį, raminamąjį ir drėkinamąjį poveikį.

 

Passiflora Edulis vaisių ekstraktas

Pasiflorų ekstraktas turi minkštinantį, kondicionuojantį ir drėkinantį poveikį. Tai puikus antioksidantas, stimuliuoja ląstelių atsinaujinimą, reguliuoja TEWL (Transepidermal Water Loss).

 

Citrusinių aurantifolijų vaisių ekstraktas

Kalkių ekstraktas tonizuoja odą, pašalina paraudimus ir uždegimus, gerina kraujo mikrocirkuliaciją ir valo odą. Jo dėka oda tampa švytinti, sveikesnė ir elastingesnė.

 

Alavijo Barbadensio lapų ekstraktas

Alijošiaus ekstraktas yra galingas antioksidantas, turtingas vitaminais A, C ir E, mineralais, tokiais kaip chromas, magnis, kalis, kalcis, taip pat fermentais ir polisacharidais, kurie pagreitina kolageno gamybą. Alavijas yra baktericidinis, fungicidinis, priešuždegiminis ir raminantis. Jis turi drėkinančių ir valančių savybių.

 

Hidrolizuotos avižos

Hidrolizuoti avižų baltymai padeda išlaikyti vandenį epidermyje, todėl oda tampa drėkinama ir lygi. Juose esantis beta gliukanas skatina audinių atsinaujinimą ir padidina kolageno gamybą


Naudojimas:

Prieš naudojimą gerai suplakti. Losjonu suvilgykite medvilninę servetėlę ir švelniai nuplaukite akių ir lūpų makiažą.

 

Talpa: 200ml

Naujiems klientams bei visiems fiziniams asmenims taikomos išankstinio mokėjimo sąlygos. Juridiniai asmenys moka pagal iš anksto aptartas sąlygas.
 

Užsakytas prekes Lietuvos ribose pristatome Lietuvoje veikiančios LP Express, DPD kurjerių pagalba, kaina yra nurodoma perkant mūsų interneto parduotuvėje.

Taip pat siunčiame ir už Lietuvos ribų, pristatymo kainą rasite pasirinkę norimą šalį. Dėl siuntimo paštu, kreipkitės į mus asmenine žinute: info@lingrid.lt

Tikslius pristatymo terminus galite sužinoti paskambinę telefonu +37067624950 arba elektroninio pašto pagalba – info@lingrid.lt

 

Atsiskaityti už prekes galite Jums patogiausiu būdu:

 

1. Elektroninė bankininkystė: 
  •  
     SWEDBANK INTERNETO BANKAS
  •  
     SEB INTERNETO BANKAS
  •  
     LIETUVOS KREDITO UNIJOS BANKAS
  •  
     MEDICINOS BANKAS
  •  
     ŠIAULIŲ BANKAS
  •  
     DNB BANKAS
  •  
     DANSKE BANKAS
  •  
     NORDEA BANKAS
  •  
     CITADELE BANKAS

2. Paysera (Maxima, lizingas, bankai, grynieji): 

 

3. Įprastas bankinis pavedimas: 

Mokėti bankiniu pervedimu
 

4. Grynieji pinigai:

Savo krepšelyje, prekių pristatymo etape (2 žingsnis) turite pasirinkti "DPD kurjeris", tuomet mokėjimo etape (žingsnis 3) pasirinkti "Atsiskaitymas grynais pinigais" (Paslauga papildomai kainuoja: 1,00 €) atsiimant prekes pristatant DPD kurjeriui.
 
Atsiskaitymas grynaisiais pinigais, atsiimant prekę "Lingrid" parduotuvėje Klaipėdoje Taikos pr. 66A.

SYIS dviejų fazių akių ir lūpų makiažo valiklis, 200 ml.

  • Prekės kodas: 18898
  • Preliminarus pristatymo laikas: 4-10d.d.
  • Prieinamumas: Sandėlyje
  • €10.10
  • Be PVM: €10.10

Žymės: SYIS dviejų fazių akių ir lūpų makiažo valiklis, 200 ml., 18898, Makiažo valikliai, tonikai, putos