Informuojame, kad šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspausdami mygtuką Sutinku Jūs sutinkate su slapukų naudojimu. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti privatumo ir slapukų politikoje.
Intensyviai raminančios 10x3 ml ampulės, APIS ROSACEA- STOP

STIPRINIMAS IR RAMINIMAS, Ampulės ROSACEA-STOP INTENSIVE 

Koncentruotos ampulės, pagamintos iš damastinio rožių hidrolato, stimuliuoja mikrocirkuliaciją, stiprina, sandarina kraujagysles, tonizuoja ir subalansuoja odą. Rožių aromatas. Pagamintas iš novatoriško Chaga grybų adaptogeno - gražiai ir sveikai odai*. Pagerina natūralią odos apsauginę sistemą, stimuliuodami barjerines funkcijas ir mikrovaskulinį tinklą.
Agascalm ™, pasižymintis puikiomis priešuždegiminėmis savybėmis, moduliuoja mechanizmus, atsakingus už neigiamą streso poveikį odai: - mažina paraudimą - atkuria odos spindesį ir vienodą toną.
Be to, juose gausu: hialurono rūgšties, alavijo sulčių ir raudonųjų koralų dumblių, turinčių natūralaus kalcio, intensyviai drėkina ir ramina, pagreitindami pernelyg nuvargusios odos regeneraciją.

* Veikliosios medžiagos in vitro ir in vivo tyrimai.
Kaip naudoti: atsargiai atidarykite ampulę. Ploną ampulės sluoksnį tolygiai paskirstykite ant nuvalytos veido, kaklo ir dekoltė odos ir palikite susigerti. Atidarę, iš karto naudokite visą ampulę!
* gali būti įvedamas ultragarsu naudojant „Apis“ ultragarsinį gelį, * gali būti įvedamas naudojant mezoterapiją be adatų ir mikroadatomis, jonoforezę, deguonies infuziją rožinės remisijos metu, * galima tepti po dumblių kauke / kremo kauke / kremu / serumu.
Pastaba: laikyti vėsioje vietoje. Saugoti nuo šviesos.

PRODUKTAS TIK PROFESIONALIAM NAUDOJIMUI.

Indikacijos: odai su rožine, sudirgusi, jautri, linkusi į telangiektaziją ir paraudimą.
Kontraindikacijos: alergija bet kuriai produkto sudedamajai daliai.

Naujiems klientams bei visiems fiziniams asmenims taikomos išankstinio mokėjimo sąlygos. Juridiniai asmenys moka pagal iš anksto aptartas sąlygas.
 

Užsakytas prekes Lietuvos ribose pristatome Lietuvoje veikiančios LP Express, DPD kurjerių pagalba, kaina yra nurodoma perkant mūsų interneto parduotuvėje.

Taip pat siunčiame ir už Lietuvos ribų, pristatymo kainą rasite pasirinkę norimą šalį. Dėl siuntimo paštu, kreipkitės į mus asmenine žinute: info@lingrid.lt

Tikslius pristatymo terminus galite sužinoti paskambinę telefonu +37067624950 arba elektroninio pašto pagalba – info@lingrid.lt

 

Atsiskaityti už prekes galite Jums patogiausiu būdu:

 

1. Elektroninė bankininkystė: 
  •  
     SWEDBANK INTERNETO BANKAS
  •  
     SEB INTERNETO BANKAS
  •  
     LIETUVOS KREDITO UNIJOS BANKAS
  •  
     MEDICINOS BANKAS
  •  
     ŠIAULIŲ BANKAS
  •  
     DNB BANKAS
  •  
     DANSKE BANKAS
  •  
     NORDEA BANKAS
  •  
     CITADELE BANKAS

2. Paysera (Maxima, lizingas, bankai, grynieji): 

 

3. Įprastas bankinis pavedimas: 

Mokėti bankiniu pervedimu
 

4. Grynieji pinigai:

Savo krepšelyje, prekių pristatymo etape (2 žingsnis) turite pasirinkti "DPD kurjeris", tuomet mokėjimo etape (žingsnis 3) pasirinkti "Atsiskaitymas grynais pinigais" (Paslauga papildomai kainuoja: 1,00 €) atsiimant prekes pristatant DPD kurjeriui.
 
Atsiskaitymas grynaisiais pinigais, atsiimant prekę "Lingrid" parduotuvėje Klaipėdoje Taikos pr. 66A.

Intensyviai raminančios 10x3 ml ampulės, APIS ROSACEA- STOP

  • Prekės kodas: 27063
  • Preliminarus pristatymo laikas: 4-10d.d.
  • Prieinamumas: Sandėlyje
  • €17.00
  • Be PVM: €17.00

Žymės: Intensyviai raminančios 10x3 ml ampulės, APIS ROSACEA- STOP, 27063, Procedūrinės ir poprocedūrinė kosmetika