Informuojame, kad šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspausdami mygtuką Sutinku Jūs sutinkate su slapukų naudojimu. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti privatumo ir slapukų politikoje.
SYIS ampulės,stiprinančios ir raminančios kapiliarus, 10x3 ml

 


Skirtas odai su išsiplėtusiais kapiliarais ir odai, kuriai reikia regeneracijos ir drėkinimo.
Dėl vitaminų A ir E, pantenolio ir japoniškų kriaušių aliejaus ekstrakto jie pasižymi nepaprastu lyginamuoju ir stiprinamuoju poveikiu. Jie pagerina kraujagyslių sienelių lankstumą ir atsparumą, pagreitina regeneracijos procesus, sustiprina ir atstato pažeistą odos hidrolipidinį sluoksnį.
 
Veikliosios medžiagos:

pantenolis
Pantenolis, provitaminas B5. Vitamino B yra kiekvienoje gyvoje odos ir plaukų ląstelėje. Jis turi priešuždegiminių ir antibakterinių savybių, pagreitina epidermio regeneracijos procesus. Suteikia odai lygų pojūtį. Tai ingredientas, gydantis, raminantis dirginimą ir drėkinantis. Jis lengvai įsiskverbia giliai į odą, sumažina vandens praradimą per epidermį ir veiksmingai drėkina odą, suteikdamas jai švelnumo ir elastingumo. Naudinga gydant žaizdas ir nedidelius odos pažeidimus, taip pat gydant randus.
 
Sophora Japonica pumpurų ekstraktas
Japonijos kriaušių ekstrakte yra iki 30% vitamino P, kurio dėka jis pasižymi nuostabiu lyginamuoju ir stiprinamuoju poveikiu. Spartina regeneracijos procesus, reguliuoja lipidų pusiausvyrą. Japoniškas kriaušių ekstraktas pagerina kraujagyslių sienelių elastingumą, atsparumą ir stiprumą.
 
Tokoferilo acetatas
Vitaminas E, turintis antioksidacinį aktyvumą, slopina odos senėjimo procesus ir radikalų lipidų oksidavimąsi epidermyje ir dermoje. Atkuria natūralų epidermio sluoksnį ir veiksmingai apsaugo nuo dirginimo. Gerindamas odos drėkinimą, jis slopina transepiderminį vandens praradimą (TEWL). Tai apsaugo nuo uždegimo susidarymo, stiprina kraujagyslių sieneles ir gerina odos aprūpinimą krauju.
 
Retinilo palmitatas
Retinolis - pagrindinė vitamino A. forma. Ji atjaunina odą, stangrėja, skaistina ir regeneruoja epidermį. Tai pagerina odos tonusą, paryškina ją, pašalina spalvos pakitimus ir išlygina. Stangrina gyvąjį odos sluoksnį, stiprina kolageno skaidulas, kurių dėka atkuriamas jo elastingumas.

Naudojimas:
Ampulės yra skirtos dermaroleriui, sonoforezei, ultragarsui, mezoterapijai be adatų ir išoriniam naudojimui namuose.
Tepkite ant nuvalyto veido, kaklo ir dekoltė odos.
 
Talpa: 10x3 ml

Naujiems klientams bei visiems fiziniams asmenims taikomos išankstinio mokėjimo sąlygos. Juridiniai asmenys moka pagal iš anksto aptartas sąlygas.
 

Užsakytas prekes Lietuvos ribose pristatome Lietuvoje veikiančios LP Express, DPD kurjerių pagalba, kaina yra nurodoma perkant mūsų interneto parduotuvėje.

Taip pat siunčiame ir už Lietuvos ribų, pristatymo kainą rasite pasirinkę norimą šalį. Dėl siuntimo paštu, kreipkitės į mus asmenine žinute: info@lingrid.lt

Tikslius pristatymo terminus galite sužinoti paskambinę telefonu +37067624950 arba elektroninio pašto pagalba – info@lingrid.lt

 

Atsiskaityti už prekes galite Jums patogiausiu būdu:

 

1. Elektroninė bankininkystė: 
  •  
     SWEDBANK INTERNETO BANKAS
  •  
     SEB INTERNETO BANKAS
  •  
     LIETUVOS KREDITO UNIJOS BANKAS
  •  
     MEDICINOS BANKAS
  •  
     ŠIAULIŲ BANKAS
  •  
     DNB BANKAS
  •  
     DANSKE BANKAS
  •  
     NORDEA BANKAS
  •  
     CITADELE BANKAS

2. Paysera (Maxima, lizingas, bankai, grynieji): 

 

3. Įprastas bankinis pavedimas: 

Mokėti bankiniu pervedimu
 

4. Grynieji pinigai:

Savo krepšelyje, prekių pristatymo etape (2 žingsnis) turite pasirinkti "DPD kurjeris", tuomet mokėjimo etape (žingsnis 3) pasirinkti "Atsiskaitymas grynais pinigais" (Paslauga papildomai kainuoja: 1,00 €) atsiimant prekes pristatant DPD kurjeriui.
 
Atsiskaitymas grynaisiais pinigais, atsiimant prekę "Lingrid" parduotuvėje Klaipėdoje Taikos pr. 66A.

SYIS ampulės,stiprinančios ir raminančios kapiliarus, 10x3 ml

  • Prekės kodas: 19291
  • Preliminarus pristatymo laikas: 4-10d.d.
  • Prieinamumas: Sandėlyje
  • €14.50
  • Be PVM: €14.50

Žymės: SYIS ampulės, stiprinančios ir raminančios kapiliarus, 10x3 ml, 19291, Procedūrinės ir poprocedūrinė kosmetika