Informuojame, kad šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspausdami mygtuką Sutinku Jūs sutinkate su slapukų naudojimu. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti privatumo ir slapukų politikoje.
Fermentinė veido prausimosi pudra, APIS ROSACEA- STOP 80 g

APIS FERMENTINIAI VEIDO plovimo milteliai

Visų tipų odai (rekomenduojama odai su acne problema, rosacea).

Fermentinė veido prausimosi pudra, kuri susilietus su vandeniu virsta švelniomis putomis. Puikiai pašalina nešvarumus ant odos paviršiaus ir mažina riebalų išsiskyrimą. Joje yra fermento papaino, kuris švelniai nušveičia epidermio sluoksnį, suvienodina spalvą, padeda kovoti su uždegimais ir pagreitina odos atsinaujinimo procesus. Be to, ananasų ekstrakte gausu vitaminų A, C ir proteolitinių fermentų (bromelaino), pasižyminčių priešuždegiminėmis savybėmis. Puikiai lygina, drėkina, suteikia odai sveikos išvaizdos ir švytėjimo.

Paruošia odą tolimesnėms grožio procedūroms.

AKTYVIOSIOS MEDŽIAGOS:

Papajos ekstraktas – gausu proteolitinių fermentų (papaino ir bromelanino). Papajos turi galimybę atskirti baltymus, ypač negyvas ląsteles nuo sveikų ląstelių. Paruošia odą procedūroms, padeda sumažinti riebalų sekreciją ir šalina nešvarumus.

Ananasų ekstraktas – gausu vitaminų A ir C, yra proteolitinių fermentų, pasižyminčių priešuždegiminėmis savybėmis. Be to, jis veikia: antiradikalus, stimuliuoja, drėkina, saugo ir valo, suteikia odai sveiką išvaizdą ir švytėjimą.

Papainas – ramina, lygina, švelniai ir natūraliai šveičia. Pasižymi priešuždegiminėmis savybėmis, mažina sebumo išsiskyrimą ir pašalina nešvarumus ant odos paviršiaus.

 

Naujiems klientams bei visiems fiziniams asmenims taikomos išankstinio mokėjimo sąlygos. Juridiniai asmenys moka pagal iš anksto aptartas sąlygas.
 

Užsakytas prekes Lietuvos ribose pristatome Lietuvoje veikiančios LP Express, DPD kurjerių pagalba, kaina yra nurodoma perkant mūsų interneto parduotuvėje.

Taip pat siunčiame ir už Lietuvos ribų, pristatymo kainą rasite pasirinkę norimą šalį. Dėl siuntimo paštu, kreipkitės į mus asmenine žinute: info@lingrid.lt

Tikslius pristatymo terminus galite sužinoti paskambinę telefonu +37067624950 arba elektroninio pašto pagalba – info@lingrid.lt

 

Atsiskaityti už prekes galite Jums patogiausiu būdu:

 

1. Elektroninė bankininkystė: 
  •  
     SWEDBANK INTERNETO BANKAS
  •  
     SEB INTERNETO BANKAS
  •  
     LIETUVOS KREDITO UNIJOS BANKAS
  •  
     MEDICINOS BANKAS
  •  
     ŠIAULIŲ BANKAS
  •  
     DNB BANKAS
  •  
     DANSKE BANKAS
  •  
     NORDEA BANKAS
  •  
     CITADELE BANKAS

2. Paysera (Maxima, lizingas, bankai, grynieji): 

 

3. Įprastas bankinis pavedimas: 

Mokėti bankiniu pervedimu
 

4. Grynieji pinigai:

Savo krepšelyje, prekių pristatymo etape (2 žingsnis) turite pasirinkti "DPD kurjeris", tuomet mokėjimo etape (žingsnis 3) pasirinkti "Atsiskaitymas grynais pinigais" (Paslauga papildomai kainuoja: 1,00 €) atsiimant prekes pristatant DPD kurjeriui.
 
Atsiskaitymas grynaisiais pinigais, atsiimant prekę "Lingrid" parduotuvėje Klaipėdoje Taikos pr. 66A.

Fermentinė veido prausimosi pudra, APIS ROSACEA- STOP 80 g

  • Prekės kodas: 27550
  • Preliminarus pristatymo laikas: 4-10d.d.
  • Prieinamumas: Sandėlyje
  • €12.70
  • Be PVM: €12.70

Žymės: Fermentinė veido prausimosi pudra, APIS ROSACEA- STOP 80 g, 27550, Veido prausikliai, geliai