Informuojame, kad šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspausdami mygtuką Sutinku Jūs sutinkate su slapukų naudojimu. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti privatumo ir slapukų politikoje.
FARMONA FAR-X Stipriai pakeliantis aktyvus koncentratas - naudojimui namuose 5x5ml
FARMONA FAR-X Stipriai pakeliantis aktyvus koncentratas - naudojimas namuose 5x5ml
FAR-X yra unikalus stipriai pakeliamas produktas profesionaliems salonams ir nam77 naudojimui. Jis skirtas visų tipų odai, ypač senstančiai odai su daugybe raukšlių. Preparate esantis naujos kartos neuropeptidas 3D LIFT yra puiki botulino toksino alternatyva. Be to, praturtinta hialurono rūgštimi puikiai drėkina odą, o fitino rūgštis suvienodina jos spalvą.
REKOMENDUOJAMŲ GYDYMŲ SKAIČIUS: 3-5 procedūros nuosekliai, atliekamos kartą per savaitę arba kas dvi savaites. Procedūrų skaičius ir jų trukmė turėtų būti pritaikomi kiekvienam atvejui atskirai, atsižvelgiant į odos tipą, gydymo tikslą ir pasiektus rezultatus po pirmojo naudojimo.
GYDYMO TRUKMĖ: 50 minučių.
TIKSLAS: Visi odos tipai. Ypač rekomenduojama odai:
- su pirmaisiais senėjimo požymiais
- subrendusi su daugybe raukšlių
- pilka, pavargusi, sausa
- praradusi stangrumą ir elastingumą
KONTRAINDIKACIJOS: pūlingos ir uždegiminės būklės, bakterinės infekcijos, virusinės infekcijos (herpesas, karpos), alerginės būklės, odos irimas, spuogai aktyvioje fazėje, alergija naudojamoms medžiagoms, polinkis į keloidus, prieš pat ir po saulės vonių, gydymas retinoidais (iki 6 mėnesių atgal), odos ligos (atopinis dermatitas, pioderma, randai, psoriazė, egzema), odos šveitimas (iki 2 mėnesių atgal), nėštumo ir žindymo laikotarpis.
POVEIKIS:
- aiškus veido pakėlimas
- veido ovalo pagerinimas
- raukšlių išlyginimas
- odos atspalvio išlyginimas
- stangresnė ir elastingesnė oda.

Naujiems klientams bei visiems fiziniams asmenims taikomos išankstinio mokėjimo sąlygos. Juridiniai asmenys moka pagal iš anksto aptartas sąlygas.
 

Užsakytas prekes Lietuvos ribose pristatome Lietuvoje veikiančios LP Express, DPD kurjerių pagalba, kaina yra nurodoma perkant mūsų interneto parduotuvėje.

Taip pat siunčiame ir už Lietuvos ribų, pristatymo kainą rasite pasirinkę norimą šalį. Dėl siuntimo paštu, kreipkitės į mus asmenine žinute: info@lingrid.lt

Tikslius pristatymo terminus galite sužinoti paskambinę telefonu +37067624950 arba elektroninio pašto pagalba – info@lingrid.lt

 

Atsiskaityti už prekes galite Jums patogiausiu būdu:

 

1. Elektroninė bankininkystė: 
  •  
     SWEDBANK INTERNETO BANKAS
  •  
     SEB INTERNETO BANKAS
  •  
     LIETUVOS KREDITO UNIJOS BANKAS
  •  
     MEDICINOS BANKAS
  •  
     ŠIAULIŲ BANKAS
  •  
     DNB BANKAS
  •  
     DANSKE BANKAS
  •  
     NORDEA BANKAS
  •  
     CITADELE BANKAS

2. Paysera (Maxima, lizingas, bankai, grynieji): 

 

3. Įprastas bankinis pavedimas: 

Mokėti bankiniu pervedimu
 

4. Grynieji pinigai:

Savo krepšelyje, prekių pristatymo etape (2 žingsnis) turite pasirinkti "DPD kurjeris", tuomet mokėjimo etape (žingsnis 3) pasirinkti "Atsiskaitymas grynais pinigais" (Paslauga papildomai kainuoja: 1,00 €) atsiimant prekes pristatant DPD kurjeriui.
 
Atsiskaitymas grynaisiais pinigais, atsiimant prekę "Lingrid" parduotuvėje Klaipėdoje Taikos pr. 66A.

FARMONA FAR-X Stipriai pakeliantis aktyvus koncentratas - naudojimui namuose 5x5ml

  • Prekės kodas: 23763
  • Preliminarus pristatymo laikas: 4-10d.d.
  • Prieinamumas: Sandėlyje
  • €27.00
  • Be PVM: €27.00

Žymės: FARMONA FAR-X Stipriai pakeliantis aktyvus koncentratas - naudojimui namuose 5x5ml, 23763, Veido serumai, koncentratai