Informuojame, kad šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspausdami mygtuką Sutinku Jūs sutinkate su slapukų naudojimu. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti privatumo ir slapukų politikoje.
SYIS HYDRO drėkinamasis kokteilis 500 ML

HYDRO DRĖKINANTIS KOKTEILIS

Drėkinamasis kokteilis visų tipų odai, ypač sausai odai. Dėl sudėtyje esančio karbamido, alantoino ir hialurono rūgšties tirpalas intensyviai drėkina, ramina ir lygina odą. Pieno baltymai ir gliukonolaktonas maitina odą, daro ją stangresnę ir pagreitina ląstelių atsinaujinimą. Skystis praturtintas ananasų ir granatų ekstraktais.

Skystis gali būti naudojamas gydymui:
vandenilio valymas,
kavitacinis pilingas,
deguonies infuzija,
oksibrazija ir kasdienis naudojimas.

Veikliosios medžiagos:

Natrio hialuronatas
Hialurono rūgštis yra natūraliai organizme esantis ingredientas. Padidina audinių (epidermio, kolageno ir elastino skaidulų) elastingumą. Jis skatina epitelio ir dermos regeneraciją. Hialurono rūgšties kiekio sumažėjimas yra viena iš odos sausėjimo ir raukšlėjimo priežasčių. Jo unikali savybė yra didelis vandens surišimo ir sulaikymo gebėjimas. Gerai sudrėkintas epidermis tampa lygus, stangresnis ir elastingas bei padidina veikliųjų medžiagų įsiskverbimą į odą.

Karbamidas
Karbamidas pagreitina odos atsinaujinimą, drėkina, padeda keratinui surišti vandenį ir minkština epidermį. Jis nušveičia ir padidina raginio sluoksnio pralaidumą, todėl palengvina veikliųjų medžiagų įsiskverbimą. Karbamidas taip pat turi antibakterinį poveikį. Dėl to oda tampa lygi ir elastinga, veikia ląstelių lygmeniu, todėl gaunami geri rezultatai.

Alantoinas
Alantoinas – karbamido darinys, pasižymintis stipriu drėkinamuoju, raminamuoju ir priešuždegiminiu poveikiu. Minkština ir lygina epidermį, saugo nuo žalingų išorės veiksnių, greitina žaizdų gijimą.

Hidrolizuoti pieno baltymai
Pieno baltymų hidrolizatas, kuriame gausu asparto ir glutamo rūgšties. Jis turi veiksmingą drėkinamąjį ir minkštinamąjį poveikį. Sulaiko vandenį odoje, užkertant kelią per dideliam išsausėjimui. Stiprina epidermio hidrolipidinį sluoksnį.

Gliukonolaktonas
Gliukonolaktonas yra natūralus antioksidantas, pasižymi stipriomis drėkinamosiomis savybėmis, greitina ląstelių atsinaujinimą, stangrina ir valo odą, labai padeda sumažinti saulės nudegimo poveikį. Ypač rekomenduojamas alergiškai odai, taip pat jautriai ir kraujagyslių odai. Sumažina odos šiurkštumą, ramina sudirgimus, padeda pašalinti spuogų spalvos pasikeitimą ir deginimąsi saulėje, mažina išsiplėtusių kraujagyslių matomumą.

Tokoferolis
Vitaminas E, pasižymintis antioksidaciniu poveikiu, stabdo odos senėjimo procesus ir radikalų lipidų oksidaciją epidermyje ir dermoje. Jis atkuria natūralų epidermio barjerą ir veiksmingai apsaugo nuo sudirginimo. Jis apsaugo nuo uždegimų, stiprina kraujagyslių sieneles ir gerina kraujotaką odoje.

Ananas Sativus vaisių ekstraktas
Ananasų ekstrakte yra fermento bromelaino, kuris skaido baltymus. Išoriškai tepamas bromelainas švelniai nušveičia negyvas odos ląsteles ir veikia raminamai, padeda atstatyti sudirgusią odą. Jis turi priešuždegiminį poveikį ir pašalina patinimą. Ananasų ekstraktas sujungia švelniai šveičiamąjį bromelaino poveikį su maitinančiu ir drėkinančiu cukrų, vitaminų ir mineralų poveikiu.

Punica Granatum vaisių ekstraktas
Granatų ekstraktas su nuostabiomis maistinėmis vertėmis. Granatų vaisiuose gausu Omega-5 riebalų rūgščių. Tai ingredientas, pasižymintis dideliu antioksidaciniu aktyvumu. Jis regeneruoja, drėkina, maitina ir gerina odos tonusą. Padidina odos elastingumą ir stangrumą. Jis turi priešuždegiminių ir patinimą mažinančių savybių.

Naujiems klientams bei visiems fiziniams asmenims taikomos išankstinio mokėjimo sąlygos. Juridiniai asmenys moka pagal iš anksto aptartas sąlygas.
 

Užsakytas prekes Lietuvos ribose pristatome Lietuvoje veikiančios LP Express, DPD kurjerių pagalba, kaina yra nurodoma perkant mūsų interneto parduotuvėje.

Taip pat siunčiame ir už Lietuvos ribų, pristatymo kainą rasite pasirinkę norimą šalį. Dėl siuntimo paštu, kreipkitės į mus asmenine žinute: info@lingrid.lt

Tikslius pristatymo terminus galite sužinoti paskambinę telefonu +37067624950 arba elektroninio pašto pagalba – info@lingrid.lt

 

Atsiskaityti už prekes galite Jums patogiausiu būdu:

 

1. Elektroninė bankininkystė: 
  •  
     SWEDBANK INTERNETO BANKAS
  •  
     SEB INTERNETO BANKAS
  •  
     LIETUVOS KREDITO UNIJOS BANKAS
  •  
     MEDICINOS BANKAS
  •  
     ŠIAULIŲ BANKAS
  •  
     DNB BANKAS
  •  
     DANSKE BANKAS
  •  
     NORDEA BANKAS
  •  
     CITADELE BANKAS

2. Paysera (Maxima, lizingas, bankai, grynieji): 

 

3. Įprastas bankinis pavedimas: 

Mokėti bankiniu pervedimu
 

4. Grynieji pinigai:

Savo krepšelyje, prekių pristatymo etape (2 žingsnis) turite pasirinkti "DPD kurjeris", tuomet mokėjimo etape (žingsnis 3) pasirinkti "Atsiskaitymas grynais pinigais" (Paslauga papildomai kainuoja: 1,00 €) atsiimant prekes pristatant DPD kurjeriui.
 
Atsiskaitymas grynaisiais pinigais, atsiimant prekę "Lingrid" parduotuvėje Klaipėdoje Taikos pr. 66A.

SYIS HYDRO drėkinamasis kokteilis 500 ML

  • Prekės kodas: 30912
  • Preliminarus pristatymo laikas: 4-10d.d.
  • Prieinamumas: Sandėlyje
  • €13.30
  • Be PVM: €13.30

Žymės: SYIS HYDRO drėkinamasis kokteilis 500 ML, 30912