Informuojame, kad šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspausdami mygtuką Sutinku Jūs sutinkate su slapukų naudojimu. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti privatumo ir slapukų politikoje.
SYIS HYDRO maitinamasis kokteilis 500 ML

HIDRO KOKTEILIS

Maitinantis kokteilis visų tipų odai, ypač brandžiai odai. Dėl sudėtyje esančio kolageno ir bičių pienelio tirpalas stipriai maitina, regeneruoja ir lėtina odos senėjimo procesus. Dumblių ekstraktas (šlapimo pūslės wrack) stangrina ir lygina odą, yra makro-, mikroelementų ir vitaminų šaltinis. Skystis praturtintas ananasų ir granatų ekstraktais.

Skystis gali būti naudojamas gydymui:
vandenilio valymas,
kavitacinis pilingas,
deguonies infuzija,
oksibrazija ir kasdienis naudojimas.
Veikliosios medžiagos:

Tirpusis kolagenas
Kolagenas yra atsakingas už tinkamo odos hidratacijos lygio palaikymą, gerina jos elastingumą ir stangrumą. Išlaiko ir hidrofilines, ir lipofilines medžiagas. Tokiu būdu sumažinamas TEWL (transepiderminis vandens praradimas). Jo suskaidytos dalelės prasiskverbia giliai į odą, kur tampa natūralaus kolageno statybine medžiaga. Kolagenas mažina odos senėjimo požymius, tonizuoja ir lygina odą.

Fucus Vesiculosus ekstraktas
Šlapimo pūslės raukšlių ekstraktas pasižymi stipriu drėkinamuoju ir antioksidaciniu poveikiu, atgaivina, maitina, regeneruoja, užkerta kelią ir lygina raukšles, stangrina ir tonizuoja odą, gerina kraujo mikrocirkuliaciją. Jame yra vertingų antioksidantų, vitaminų E ir C, baltymų, mineralų, amino rūgščių ir polisacharidų. Atkuria natūralius apsauginius mechanizmus. Ypač rekomenduojamas brandžiai odai, palaiko kovą su strijomis ir suglebimu.

Bičių pienelis
Bičių pienelis yra natūralus ingredientas, kuriame yra daug dervų. Stipriai regeneruoja ir palaiko odos gijimą. Jis turi drėkinančių, lyginančių ir kondicionuojančių savybių. Tai puikus antioksidantas dėl natūralių vitaminų kiekio. Tai lėtina senėjimo procesus. Taip pat rekomenduojama naudoti kosmetikos gaminiams, reguliuojantiems riebalų išsiskyrimą. Bičių pienelis nuo seno buvo laikomas jaunystės eliksyru, nes jame, be kita ko, yra: prolino, asparto rūgšties, B grupės vitaminų, vitamino C, baltymų, angliavandenių, sieros.

Ananas Sativus vaisių ekstraktas
Ananasų ekstrakte yra fermento bromelaino, kuris skaido baltymus. Išoriškai tepamas bromelainas švelniai nušveičia negyvas odos ląsteles ir veikia raminamai, padeda atstatyti sudirgusią odą. Jis turi priešuždegiminį poveikį ir pašalina patinimą. Ananasų ekstraktas sujungia švelniai šveičiamąjį bromelaino poveikį su maitinančiu ir drėkinančiu cukrų, vitaminų ir mineralų poveikiu.

Punica Granatum vaisių ekstraktas
Granatų ekstraktas su nuostabiomis maistinėmis vertėmis. Granatų vaisiuose gausu Omega-5 riebalų rūgščių. Tai ingredientas, pasižymintis dideliu antioksidaciniu aktyvumu. Jis regeneruoja, drėkina, maitina ir gerina odos tonusą. Padidina odos elastingumą ir stangrumą. Jis turi priešuždegiminių ir patinimą mažinančių savybių.

Naujiems klientams bei visiems fiziniams asmenims taikomos išankstinio mokėjimo sąlygos. Juridiniai asmenys moka pagal iš anksto aptartas sąlygas.
 

Užsakytas prekes Lietuvos ribose pristatome Lietuvoje veikiančios LP Express, DPD kurjerių pagalba, kaina yra nurodoma perkant mūsų interneto parduotuvėje.

Taip pat siunčiame ir už Lietuvos ribų, pristatymo kainą rasite pasirinkę norimą šalį. Dėl siuntimo paštu, kreipkitės į mus asmenine žinute: info@lingrid.lt

Tikslius pristatymo terminus galite sužinoti paskambinę telefonu +37067624950 arba elektroninio pašto pagalba – info@lingrid.lt

 

Atsiskaityti už prekes galite Jums patogiausiu būdu:

 

1. Elektroninė bankininkystė: 
  •  
     SWEDBANK INTERNETO BANKAS
  •  
     SEB INTERNETO BANKAS
  •  
     LIETUVOS KREDITO UNIJOS BANKAS
  •  
     MEDICINOS BANKAS
  •  
     ŠIAULIŲ BANKAS
  •  
     DNB BANKAS
  •  
     DANSKE BANKAS
  •  
     NORDEA BANKAS
  •  
     CITADELE BANKAS

2. Paysera (Maxima, lizingas, bankai, grynieji): 

 

3. Įprastas bankinis pavedimas: 

Mokėti bankiniu pervedimu
 

4. Grynieji pinigai:

Savo krepšelyje, prekių pristatymo etape (2 žingsnis) turite pasirinkti "DPD kurjeris", tuomet mokėjimo etape (žingsnis 3) pasirinkti "Atsiskaitymas grynais pinigais" (Paslauga papildomai kainuoja: 1,00 €) atsiimant prekes pristatant DPD kurjeriui.
 
Atsiskaitymas grynaisiais pinigais, atsiimant prekę "Lingrid" parduotuvėje Klaipėdoje Taikos pr. 66A.

SYIS HYDRO maitinamasis kokteilis 500 ML

  • Prekės kodas: 30913
  • Preliminarus pristatymo laikas: 4-10d.d.
  • Prieinamumas: Sandėlyje
  • €13.30
  • Be PVM: €13.30

Žymės: SYIS HYDRO maitinamasis kokteilis 500 ML, 30913