Informuojame, kad šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspausdami mygtuką Sutinku Jūs sutinkate su slapukų naudojimu. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti privatumo ir slapukų politikoje.
% SIS Premium gelinis lakas nr 179, 10ml

SIS Premium gelinis lakas, 12ml

SIS Gel Polish PREMIUM linija Palengvins Jūsų darbą 100% ir daugiau

Informacija apie pristatymą

Daugiau nei 80% siūlomų prekių turime sandėlyje Klaipėdoje. Tai reiškia, kad galime pristatyti jas į bet kurį Lietuvos miestą jau sekančią dieną, jei gausime apmokėjimą iki 12 val. mes įsipareigojame jas atvežti per 48 val. nuo pirkimo. 

Kitais atvejais prekės aprašyme yra nurodytas numatomas jos pristatymo terminas.

 

Nemokamas pristatymas

Atsiimti prekes galite "Lingrid" parduotuvėje adresu: Taikos pr. 66A, Klaipėda.

Jei bendra Jūsų užsakytų prekių suma yra 69 Eur ir didesnė, nemokamai Lietuvoje pristatysime jį į Lietuvos paštą, Lp Express paštomatus, arba tiesiai Jums į namus su DPD kurjeriais. Siuntimo kaina į kitas šalis nurodyta pasirenkant šalį.


Pasirinkti Jums tinkantį pristatymo būdą galėsite užsakymo suvestinėje prieš jį patvirtinant.

 

Pristatymo kainos

Perkant virš €69 pristatymas nemokamas

DPD kurjeriu - €3.70 (atsiskaitant grynais +€1.00)

Omniva paštomatu - €2.50

LP Express paštomatai - €3.60

Į pašto skyrių - €2.73

Atsiėmimas - €0.00

 

DPD paslauga - atsiskaitymas grynaisiais

Paslaugos kaina €1.00

Naujiems klientams bei visiems fiziniams asmenims taikomos išankstinio mokėjimo sąlygos. Juridiniai asmenys moka pagal iš anksto aptartas sąlygas.
 

Užsakytas prekes Lietuvos ribose pristatome Lietuvoje veikiančios LP Express, DPD kurjerių pagalba, kaina yra nurodoma perkant mūsų interneto parduotuvėje.

Taip pat siunčiame ir už Lietuvos ribų, pristatymo kainą rasite pasirinkę norimą šalį. Dėl siuntimo paštu, kreipkitės į mus asmenine žinute: info@lingrid.lt

Tikslius pristatymo terminus galite sužinoti paskambinę telefonu +37067624950 arba elektroninio pašto pagalba – info@lingrid.lt

 

Atsiskaityti už prekes galite Jums patogiausiu būdu:

 

1. Elektroninė bankininkystė: 
  •  
     SWEDBANK INTERNETO BANKAS
  •  
     SEB INTERNETO BANKAS
  •  
     LIETUVOS KREDITO UNIJOS BANKAS
  •  
     MEDICINOS BANKAS
  •  
     ŠIAULIŲ BANKAS
  •  
     DNB BANKAS
  •  
     DANSKE BANKAS
  •  
     NORDEA BANKAS
  •  
     CITADELE BANKAS

2. Paysera (Maxima, lizingas, bankai, grynieji): 

 

3. Įprastas bankinis pavedimas: 

Mokėti bankiniu pervedimu
 

4. Grynieji pinigai:

Savo krepšelyje, prekių pristatymo etape (2 žingsnis) turite pasirinkti "DPD kurjeris", tuomet mokėjimo etape (žingsnis 3) pasirinkti "Atsiskaitymas grynais pinigais" (Paslauga papildomai kainuoja: 1,00 €) atsiimant prekes pristatant DPD kurjeriui.
 
Atsiskaitymas grynaisiais pinigais, atsiimant prekę "Lingrid" parduotuvėje Klaipėdoje Taikos pr. 66A.

Prekių grąžinimas

Prekių grąžinimas įmanomas tik tokiu atveju, kai tai iš anksto buvo aptarta su mūsų pardavimų skyriumi. Prekių grąžinimas vyksta vadovaujantis 2001m. birželio 29d. Lietuvos Respublikos Ūkio ministro įsakymu Nr. 217 “Dėl daiktų grąžinimo ir keitimo taisyklių patvirtinimo”. Prieš fizinį prekės grąžinimą Pirkėjas privalo inicijuoti grąžinimo procedūrą pateikiant reikiamus duomenis lingrid.lt administratoriui. Grąžinamas daiktas privalo būti pilnai sukomplektuotas. Už pilną daikto sukomplektavimą ir supakavimą atsako Pirkėjas. Jeigu prekė nėra pilnai sukomplektuota ir tinkamai supakuota, Pardavėjas nepriima daikto grąžinimui. Prekė turi būti grąžinama toje pakuotėje, kurioje ji buvo pristatyta. Pakuotė turi būti nesugadinta, švari, tinkamai paruošta ir įpakuota. Visais atvejais prekes grąžina Pirkėjas savo transportu. Tuo atveju kai Pardavėjas neturi analogiškos prekės, Pardavėjas gali arba grąžinti Pirkėjui už prekę sumokėtus pinigus (atėmus 5% užsakymo sumos neįskaitant pristatymo išlaidų) arba pakeisti prekę kita – analogiška abipusiu susitarimu.

SIS Premium gelinis lakas nr 179, 10ml

  • Gamintojas: SIS
  • Prekės kodas: 10415
  • Preliminarus pristatymo laikas: 1-2 d.d
  • Prieinamumas: Sandėlyje
  • €10.80
  • €2.79
  • Sutaupote: €8.01
  • Be PVM: €2.79

Žymės: SIS Premium gelinis lakas nr 179, 10ml, 10415, SIS Geliniai lakai