Informuojame, kad šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspausdami mygtuką Sutinku Jūs sutinkate su slapukų naudojimu. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti privatumo ir slapukų politikoje.
% Sparčiai drėkinanti rankų odos kaukė 500 ml

500 ml sparčiai drėkinanti rankų odos kaukė


Skirtas labai sausoms ir suskilinėjusioms rankoms. Dėl 10% karbamido ir saulėgrąžų aliejaus labai sparčiai minkština rankų odą. Hialurono rūgštis ir taukmedžio sviestas turi stiprinamąjį, drėkinamąjį ir išlyginamąjį poveikį. Ricinos aliejus ir alyvuogių aliejus turi priešuždegiminių ir raminamųjų savybių. Užtepus kaukę, oda tampa lygi, gerai maitinama ir drėkinama.


Karbamidas
Karbamidas pagreitina odos regeneraciją, drėkina, padeda keratinui surišti vandenį ir minkština epidermį. Jis šveičia ir padidina raginio sluoksnio pralaidumą, todėl palengvina veikliųjų medžiagų įsiskverbimą. Karbamidas taip pat turi antibakterinį poveikį. Tai daro odą lygią ir elastingą, ji veikia ląstelių lygiu.

Helianthus annuus sėklų aliejus
Saulėgrąžų aliejus, vienas naudingiausių aliejų odai. Saulėgrąžų sėklose yra nesočiųjų riebalų rūgščių, baltymų, fitosterolių, skaidulų, arginino, vitaminų A, E, PP ir B, taip pat kalio, cinko, geležies, fosforo ir kalcio. Jame yra linolo rūgšties, vaškų, fosfolipidų ir karotinų. Aliejus puikiai minkština ir lygina odą. Jis turi priešuždegiminių ir radikalių savybių. Tai vienas iš nedaugelio augalinių aliejų, nesukeliančių inkštirų.

Butyrospermum parkii (Shea) sviestas
Taukmedžio sviestas turi nepaprastai rūpestingą poveikį, tepa ir drėkina. Jo dėka oda yra lygi ir švelni. Karite svieste esančios medžiagos pagreitina žaizdų, sudirginimų ir uždegimų gijimą.

Natrio hialuronatas
Hialurono rūgštis yra natūralus organizmo ingredientas. Padidina audinių (epidermio, kolageno ir elastino skaidulų) elastingumą. Jis stimuliuoja epitelio ir dermos regeneraciją. Hialurono rūgšties kiekio sumažėjimas yra viena iš odos sausumo ir raukšlių priežasčių. Unikali jo savybė yra didelis vandens surišimo ir sulaikymo pajėgumas. Gerai drėkinamas epidermis tampa lygus, tvirtas, elastingas ir padidina veikliųjų medžiagų įsiskverbimą į odą.

Ricinus Communis sėklų aliejus
Ricinos aliejus yra priešuždegiminis, priešgrybelinis, antivirusinis ir antibakterinis. Puikiai drėkina odą ir palaiko jos apsaugines funkcijas. Padeda gydyti sebumo sekrecijos sutrikimus, t. y. odos riebalus.

Olea Europaea
Alyvuogių aliejus puikiai maitina, drėkina ir regeneruoja odą, atitolina senėjimo simptomus ir lygina esamas raukšles. Jis turi teigiamą apsauginį poveikį nuo išorinių veiksnių, papildo visus lipidų trūkumus. Veikdama oda tampa lygi, švelni ir gaivi. Jame esantys vitaminai lengvai įsiskverbia į odą. Palyginti didelė vitamino F dozė, esanti aliejuje, apsaugo odą nuo per didelio drėgmės praradimo. Dėl savo laisvųjų radikalų savybių jis yra natūralus filtras.

Melissa Officinalis ekstraktas
Citrinų balzamo ekstraktas - kvapnus ir baktericidinis, antivirusinis ir priešgrybelinis ingredientas, turi tonizuojantį, reguliuojantį, valantį ir gaivinantį poveikį. Jis ramina sudirgimus ir reguliuoja riebalinių liaukų darbą, turi atpalaiduojantį ir antioksidacinį poveikį, stiprina odos apsauginę sistemą.

Urtica Dioica ekstraktas
Paprastųjų dilgėlių ekstraktai yra preparatų, skirtų riebiai, linkusiai į spuogus ir sudirgusiai odai, dalis.

Althaea Officinalis ekstraktas
Zefyrų ekstraktas minkština ir lygina odą, turi priešuždegiminių savybių, apsaugo odą nuo žalingo aplinkos poveikio ir skatina jos regeneraciją, ramina sudirgimus.

Persea Gratissima (avokadų) aliejus
Avokadų aliejus turi net 7 vitaminus: A, B, D, E, H, K, PP, labai daug nesočiųjų riebalų rūgščių, amino rūgščių ir baltymų. Jame taip pat yra raminančio chlorofilo ir skvaleno, turinčių priešuždegiminių ir priešgrybelinių savybių. Stipriai drėkina ir sulaiko vandenį odoje, maitina ir turi antialerginių savybių.

Tokoferilo acetatas
Vitaminas E, turintis antioksidacinį poveikį, stabdo odos senėjimo procesus ir radikalų lipidų oksidaciją epidermyje ir dermoje. Atkuria natūralų epidermio barjerą ir veiksmingai apsaugo nuo sudirginimo. Jis apsaugo nuo uždegimo, stiprina kraujagyslių sieneles ir gerina kraujotaką odoje.

Pantenolis
Pantenolis, provitaminas B5. Vitamino B yra kiekvienoje gyvoje odos ir plaukų ląstelėje. Jis turi priešuždegiminių ir antibakterinių savybių, pagreitina epidermio regeneraciją. Tai suteikia odai lygumo jausmą. Tai ingredientas, turintis gydomąjį, raminamąjį ir drėkinamąjį poveikį. Jis lengvai įsiskverbia giliai į odą, sumažina vandens praradimą per epidermį ir efektyviai drėkina odą, todėl ji tampa minkšta ir elastinga. Padeda gydyti žaizdas ir smulkius odos pažeidimus bei gydyti randus.

Alantoinas
Alantoinas - karbamido darinys, pasižymintis stipriomis drėkinančiomis, raminančiomis ir priešuždegiminėmis savybėmis. Jis minkština ir lygina epidermį, apsaugo nuo žalingų išorinių veiksnių, pagreitina žaizdų gijimą.

Talpa: 500 ml

Naujiems klientams bei visiems fiziniams asmenims taikomos išankstinio mokėjimo sąlygos. Juridiniai asmenys moka pagal iš anksto aptartas sąlygas.
 

Užsakytas prekes Lietuvos ribose pristatome Lietuvoje veikiančios LP Express, DPD kurjerių pagalba, kaina yra nurodoma perkant mūsų interneto parduotuvėje.

Taip pat siunčiame ir už Lietuvos ribų, pristatymo kainą rasite pasirinkę norimą šalį. Dėl siuntimo paštu, kreipkitės į mus asmenine žinute: info@lingrid.lt

Tikslius pristatymo terminus galite sužinoti paskambinę telefonu +37067624950 arba elektroninio pašto pagalba – info@lingrid.lt

 

Atsiskaityti už prekes galite Jums patogiausiu būdu:

 

1. Elektroninė bankininkystė: 
  •  
     SWEDBANK INTERNETO BANKAS
  •  
     SEB INTERNETO BANKAS
  •  
     LIETUVOS KREDITO UNIJOS BANKAS
  •  
     MEDICINOS BANKAS
  •  
     ŠIAULIŲ BANKAS
  •  
     DNB BANKAS
  •  
     DANSKE BANKAS
  •  
     NORDEA BANKAS
  •  
     CITADELE BANKAS

2. Paysera (Maxima, lizingas, bankai, grynieji): 

 

3. Įprastas bankinis pavedimas: 

Mokėti bankiniu pervedimu
 

4. Grynieji pinigai:

Savo krepšelyje, prekių pristatymo etape (2 žingsnis) turite pasirinkti "DPD kurjeris", tuomet mokėjimo etape (žingsnis 3) pasirinkti "Atsiskaitymas grynais pinigais" (Paslauga papildomai kainuoja: 1,00 €) atsiimant prekes pristatant DPD kurjeriui.
 
Atsiskaitymas grynaisiais pinigais, atsiimant prekę "Lingrid" parduotuvėje Klaipėdoje Taikos pr. 66A.

Sparčiai drėkinanti rankų odos kaukė 500 ml

  • Prekės kodas: 23716
  • Preliminarus pristatymo laikas: 4-10d.d.
  • Prieinamumas: Sandėlyje
  • €17.00
  • €15.00
  • Sutaupote: €2
  • Be PVM: €15.00

Žymės: Sparčiai drėkinanti rankų odos kaukė 500 ml, 23716, Kaukės rankoms