Informuojame, kad šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspausdami mygtuką Sutinku Jūs sutinkate su slapukų naudojimu. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti privatumo ir slapukų politikoje.
Naujiena Profesionali elektrinė kosmetologinė kėdė - gultas pedikiūro procedūroms SILLON CLASSIC, 2 variklių, baltos spalvos

Profesionali elektrinė kosmetologinė kėdė - gultas pedikiūro procedūroms SILLON CLASSIC, 2 variklių, baltos spalvos  

„Sillon“ prekės ženklas buvo sukurtas kaip atsakas į nuolat augančius vartotojų lūkesčius. Siūloma įranga, pavyzdžiui, funkcinės grožio kėdės, išsiskiria gera kokybe ir prieinama kaina.

Daugiafunkcinė, įspūdinga įranga

Elektrinė grožio kėdė Sillon Classic Pedi išsiskiria savo išvaizdos paprastumu, intuityviu valdymu ir universalumu. Jame yra 2 pavaros, valdomos laidiniu nuotolinio valdymo pulteliu . Jis išsiskiria ergonomiškai profiliuota sėdyne ir galimybe prisitaikyti prie individualių poreikių, todėl puikiai tinka daugeliui specializuotų biurų.

Nemokamas nuotolinio valdymo pultas

Naudojant lengvai valdomą nuotolinio valdymo pultą, kėdė sklandžiai reguliuojasi dviem plokštumomis – reguliuojamas jos aukštis ir atlošas. Sėdynę galima reguliuoti nuo 61 cm iki 84 cm aukščio , o visiškai išskleista kėdė pasiekia 2 m ilgį . Šie matmenys leidžia įranga lengvai naudotis įvairaus ūgio žmonėms ir įgalina ją pritaikyti šiuo metu atliekamai procedūrai bei individualiems poreikiams, o tai turi įtakos tiek vartotojo, tiek paslaugą atliekančio asmens komfortui. Abiejose sėdynės pusėse esančios rankenos leidžia pakabinti nuotolinio valdymo pultą, kad jis visada būtų po ranka.

Kojų atrama idealiai tinka podologams

Kėdė puikiai pritaikyta podiatrinėms procedūroms – padalinta pėdų atrama palengvina patogų paslaugų atlikimą, leidžia savarankiškai nustatyti kojų padėtį . Kampai, kuriais yra jos dalys, reguliuojami rankiniu būdu. Specialiai sukurtas mechanizmas leidžia pakreipti ir į šoną kojų atramas . Taip pat galima reguliuoti kojų atramos išplėtimą. Visos šios savybės užtikrina aukštą naudojimo komfortą .

Funkcijos patogiam naudojimui

Ištraukiama galvos atrama padeda pritaikyti įrangą įvairaus ūgio naudotojų poreikiams, užtikrindama stabilų galvos atramą procedūrų metu. Taip pat galima reguliuoti kojų atramos išplėtimąPorankiai judinami 180º kampu , todėl patogiau įsitaisyti kėdėje ir patogiai prieiti prie procedūrą atliekančio asmens. Jei reikia, juos galima lengvai ir greitai išmontuoti .

Ergonomiškai profiliuota sėdynė

Plati sėdynė užtikrins komfortą ilgų procedūrų metu. Tinkamas porolono formavimo būdas suteikia kėdei ergonomišką formą ir leidžia patogiai joje išdėstyti kūną, užtikrinant aukštą komfortą ir tinkamą atramą stuburui . Įrangą galima išskleisti į sofos padėtį , o dėl po pagalve paslėptos skylutės galvos atrama puikiai tiks nugaros procedūroms ar masažams.

Elegancija ir funkcionalumas

Fotelis užpildytas kontūrinėmis putomis ir padengtas malonia liesti baltos spalvos sintetine oda . Dėl naudojamos medžiagos įranga yra lengvai valoma ir atspari drėgmei bei pasirinktoms dezinfekavimo priemonėms . Tvirtas pagrindas, pagamintas iš patvarios baltos medžiagos, užtikrina stabilumą procedūrų metu. Tinkamai profiliuoti apvadai suteikia kėdei stilingą išvaizdą ir padaro sėdynę ergonomišką. Minimalistinis, paprastas dizainas ir klasikinės spalvos leidžia įsilieti į bet kokį interjerą.

 

Išsamūs fotelio matmenys pateikti nuotraukoje.
Į komplektaciją įeina: sėdynė su pagrindu, laidinis nuotolinio valdymo pultas, galvos atramos pagalvėlė, maitinimo šaltinis.

Duomenys:
Tipas: elektrinis
Pavarų skaičius: 2
Pagrindinė spalva: balti atspalviai
Apmušalų spalva: balti atspalviai
Apmušalų medžiaga: sintetinė oda
Sėdynės užpildas: putplastis
Valdymas: nuotolinio valdymo pultas
Galia: 120 W
Įtampa: 220-240 V
Garantija: 12 mėnesių

Naujiems klientams bei visiems fiziniams asmenims taikomos išankstinio mokėjimo sąlygos. Juridiniai asmenys moka pagal iš anksto aptartas sąlygas.
 

Užsakytas prekes Lietuvos ribose pristatome Lietuvoje veikiančios LP Express, DPD kurjerių pagalba, kaina yra nurodoma perkant mūsų interneto parduotuvėje.

Taip pat siunčiame ir už Lietuvos ribų, pristatymo kainą rasite pasirinkę norimą šalį. Dėl siuntimo paštu, kreipkitės į mus asmenine žinute: info@lingrid.lt

Tikslius pristatymo terminus galite sužinoti paskambinę telefonu +37067624950 arba elektroninio pašto pagalba – info@lingrid.lt

 

Atsiskaityti už prekes galite Jums patogiausiu būdu:

 

1. Elektroninė bankininkystė: 
  •  
     SWEDBANK INTERNETO BANKAS
  •  
     SEB INTERNETO BANKAS
  •  
     LIETUVOS KREDITO UNIJOS BANKAS
  •  
     MEDICINOS BANKAS
  •  
     ŠIAULIŲ BANKAS
  •  
     DNB BANKAS
  •  
     DANSKE BANKAS
  •  
     NORDEA BANKAS
  •  
     CITADELE BANKAS

2. Paysera (Maxima, lizingas, bankai, grynieji): 

 

3. Įprastas bankinis pavedimas: 

Mokėti bankiniu pervedimu
 

4. Grynieji pinigai:

Savo krepšelyje, prekių pristatymo etape (2 žingsnis) turite pasirinkti "DPD kurjeris", tuomet mokėjimo etape (žingsnis 3) pasirinkti "Atsiskaitymas grynais pinigais" (Paslauga papildomai kainuoja: 1,00 €) atsiimant prekes pristatant DPD kurjeriui.
 
Atsiskaitymas grynaisiais pinigais, atsiimant prekę "Lingrid" parduotuvėje Klaipėdoje Taikos pr. 66A.

Profesionali elektrinė kosmetologinė kėdė - gultas pedikiūro procedūroms SILLON CLASSIC, 2 variklių, baltos spalvos

  • Gamintojas: ACTIVESHOP
  • Prekės kodas: 40746
  • Preliminarus pristatymo laikas: 4-10d.d.
  • Prieinamumas: Sandėlyje
  • €1080.00
  • Be PVM: €1080.00

Žymės: Profesionali elektrinė kosmetologinė kėdė - gultas pedikiūro procedūroms SILLON CLASSIC, 2 variklių, baltos spalvos, 40746, Elektriniai kosmetologiniai gultai